De klantenservice van Energiedirect

28 december 2017

Posted in Nieuws

Energiedirect klantenservice | via Telefoonnummer 0900-0700

Wat is er voor jou nu het allerbelangrijkste wanneer het aankomt op energie in je woning? Je wilt natuurlijk een goede levering van energie hebben en dat het liefst altijd. Een bedrijf waar er veel storingen zijn daar blijf je zo ver mogelijk van weg. Maar er is meer dan dat wat een belangrijke rol speelt. Voor de meeste mensen is namelijk de prijs die zij voor de energie betalen het meest van belang. En dat is niet zo gek ook. Waarom zou je een hele hoop geld betalen voor energie wanneer je ook een stuk minder kwijt kunt zijn? Zoals wanneer je bij Energiedirect jouw energie afneemt.

  • 1 jaar vast
  • 2 jaar vast
  • Flexibel

Je kunt kiezen voor verschillende vormen en afhankelijk van de vorm die je kiest, is de prijs ook weer verschillend. Kies je voor twee jaar vast? Dan zul je de goedkoopste prijs aantreffen. En het is natuurlijk ergens ook wel erg fijn om zeker te weten dat je jouw energie voor de komende twee jaar geregeld hebt. Toch is dit niet voor iedereen een optie. Misschien ga je over een jaar het land wel uit om een verre reis te maken, dan wil je niet een tweejarig energiecontract afsluiten. Je kunt dan via de klantenservice van Energiedirect, of via de website uiteraard, ook kiezen voor een eenjarig contract. De prijs is dan ietsje hoger, maar je zit er niet voor al te lang aan vast. Dan is er ook nog het flexibele contract. Opnieuw is de prijs ietsje meer dan de andere opties die je zojuist gezien hebt, maar bij de klantenservice van Energiedirect kunnen ze je prima uitleggen waarom dit meer dan de moeite waard is.

Kies jouw vorm van energie via de klantenservice van Energiedirect

Bij Energiedirect staan ze er al jaren om bekend dat ze een uitstekende service afleveren. Het is dan ook niet gek dat er zowel bestaande als nieuwe klanten contact kunnen opnemen met de klantenservice van Energiedirect. Hiervoor is er keuzemenu ingesteld wanneer je belt naar de klantenservice van Energiedirect. Vind jij dit echt verschrikkelijk en wil je hier het liefst zo snel mogelijk doorheen? Dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Je gaat hiervoor simpelweg naar de website van De Klantenservice.nl. Hier vind je niet alleen het juiste telefoonnummer (en andere contactgegevens) van de klantenservice van Energiedirect, maar ook het keuzemenu dat hier volledig is uitgewerkt. Je neemt het hier dus rustig door, maakt je keuze en toetst de nummers in wanneer je hier de mogelijkheid voor krijgt tijdens het bellen van de klantenservice van Energiedirect. Voor je het weet heb je een van de medewerkers aan de lijn die jou kan helpen bij het kiezen van de juiste vorm van energie voor jou.

De beste energie voor jou

Je zou zeggen dat er geen verschil zit in de energie die door verschillende energiemaatschappijen wordt aangeleverd. En technisch gezien is dat inderdaad waar, maar toch zit er wel degelijk verschil tussen de bedrijven die energie aanbieden. Daarom is het zo verstandig om hier een goede vergelijking in te maken. Op de website van Energiedirect is het mogelijk om deze vergelijking op een zeer eenvoudige manier te maken. Het laat je onder andere de prijsverschillen zien tussen de concurrenten. Maar de mate van service is natuurlijk ook belangrijk. Zorg er dus ook zeker voor dat je dit onder de loep neemt. Op de website van De Klantenservice.nl kun je ook de contactgegevens vinden van de andere energiebedrijven in Nederland. Zo kun je dus met allemaal snel contact opnemen. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn