De perfecte damesschoenen online gevonden

27 juli 2016

Posted in Nieuws

Spartoo - damesschoenen onlineSinds het online shoppen mogelijk werd ben ik een stuk vaker op het internet te vinden. Wat een heerlijkheid om gezellig vanaf de bank (en soms zelfs in bed) online te winkelen. Het allerleukste ervan vind ik nog wel dat het in twee fases gebeurt. Eerst word je helemaal enthousiast door het aanbod wat je op de website(s) vindt en vervolgens je keuze te maken. Je bestelling plaatsen maakt het officieel en dan is het alleen nog wachten tot de postbode het pakketje bij jou thuis komt afleveren en deel twee van de pret kan beginnen! Zeker als ik meerdere artikelen tegelijkertijd heb besteld is het uitpakken van de doos die bezorgd wordt zo leuk! Je kunt op je gemak alle dingen bekijken die je hebt uitgekozen en het allemaal in de rust van je eigen huis de spullen passen. Weet je hoe lelijk het licht in de paskamers van sommige winkels is? Ik ben er regelmatig een stuk ellendiger uitgekomen dan toen ik er inging. Door online mijn spullen aan te schaffen heb ik daar geen last meer van! Wat dacht je van damesschoenen online kopen? Er zitten zoveel voordelen aan! Ten eerste heb je altijd een ruime keuze.

  • Sandalen
  • Sneakers
  • Laarzen
  • Ballerina’s
  • Pumps

Je damesschoenen online bestellen betekent dat je veel meer keuze hebt dan in een winkel. Ze hebben vaak veel meer opslagruimte en ze hoeven hun oude assortiment niet per se weg te doen. Een online winkel zoals Spartoo verkoopt het hele jaar door allerlei soorten schoenen en dat is een van de redenen waarom ik het zo heerlijk vind om hier te shoppen en er dan ook met regelmaat terugkom. Hier mijn damesschoenen online kopen betekent niet alleen dat ik een ruime keuze heb, maar ook dat ik geen verzendkosten betaal! Dat is voor mij toch wel een van de redenen om ergens geen bestelling te plaatsen. Het voelt zo nutteloos om te betalen voor het verzenden. Ik geef toch al genoeg geld uit aan damesschoenen online aanschaffen?

Mijn damesschoenen online kopen

Maar dit zijn niet de enige redenen waarom ik er voor kies om mijn damesschoenen online uit te kiezen. Het is je vast wel eens overkomen: je bent in een winkel en je hebt de schoen gezien die jij wilt hebben. Je past het model dat in de winkel staat en het past perfect. Je gaat naar de verkoopster om je de andere schoen te vragen en natuurlijk gaat zij die voor je halen. Dan beginnen de problemen pas. De schoen in de doos zit altijd net even ietsje anders dan de schoen in de winkel. Dit komt doordat een heleboel vrouwen voor jou deze schoen ook gepast hebben en dat kan het model van de schoen uitrekken en dus veranderen. Dit kan in het beste geval meevallen, maar soms is het verschil echt groot en dat is nou net niet wat je wilt. Door je damesschoenen online te kopen heb je daar geen last mer van! In het ergste geval zijn de schoenen door iemand anders besteld, gepast en geretourneerd, maar het verschil in het paar zal minimaal zijn. Dat is waarom ik altijd kies voor damesschoenen online uitkiezen en kopen. Het tegenargument dat veel vrouwen hebben is dat de kans veel groter is dat je schoenen koopt die je niet passen. En daar hebben ze gelijk in. Het is mij inderdaad wel eens overkomen dat ik damesschoenen online bestelde en toen ik ze thuis ontving en paste, zaten ze toch niet zo lekker en mooi als ik me had voorgesteld. Dat gebeurt en in de meeste gevallen is het geen probleem om het artikel retour te sturen. Daarom vind ik shoppen bij Spartoo zo fijn. Zij maken er absoluut geen probleem van als ik van gedachten verander. Ik kan gratis en voor niets de de damesschoenen online aanmelden voor het retouren en ze terugsturen.

Nieuwe damesschoenen online uitkiezen

Het is je inmiddels vast duidelijk geworden dat ik het heerlijk vind om kleding en damesschoenen online uit te kiezen en te bestellen. Ik begrijp dat het niet voor iedereen is weggelegd. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren wanneer het aankomt op shoppen. Mij brengt je in ieder geval niet meer op andere gedachten. Ik vind het zo fijn om damesschoenen online te kopen. Het is zoveel gemakkelijker dan naar een winkel gaan. En ik moet zeggen dat mijn ervaring is dat de service online vaak een stuk beter is dan wanneer je naar een winkel toegaat. Ik weet niet hoe dat komt, maar ik heb met mijn online aankopen zelden problemen. Terwijl de enkele keren dat ik nog naar een winkel ga niet altijd even prettig vind. De verkopers zijn in veel gevallen vriendelijk, maar zeker niet altijd. Ook vind ik het heerlijk om door een brede keuze te hebben. Dat is bij winkels toch ook niet altijd zo. Ik blijf er daarom zeker voor kiezen om mijn kleding en damesschoenen online te kopen. Als jij hier ook een fan van bent, raad ik je zeker aan om eens bij Spartoo langs te gaan. Het ruime assortiment bij deze webshop zal je zeker bevallen! En de service is ook uitstekend. Je betaalt geen verzendkosten en het is zo eenvoudig om contact met ze op te nemen. Als je vragen hebt staat er altijd iemand voor je klaar om deze te beantwoorden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn