Een elektrische sigaret kopen

19 december 2018

Posted in Mens en gezondheid

Ik ben iemand die al vele jaren rookt. Ik ben begonnen toen ik ongeveer vijftien jaar oud was en al snel rookte ik erg veel. Tegenwoordig zie je dat steeds meer mensen proberen te stoppen, maar toen ik begon was het heel normaal om te roken. Ik denk dat tegenwoordig ongeveer een op de vier mensen rookt, maar vroeger rookte iedereen in mijn omgeving. Mijn ouders, familieleden en vrienden rookten bijna allemaal. Mensen rookten vaak uit gezelligheid en tijdens verjaardagen was bijna iedereen aan het roken. Door de jaren heen heb ik een aantal keer geprobeerd om te stoppen. Het kwam steeds vaker in het nieuws dat roken erg slecht voor je is en steeds meer onderzoeken bewezen dat. Ik vond het erg moeilijk om te stoppen en het lukte mij alleen om minder te roken. Ik heb een lange periode meer dan een pakje gerookt per dag, maar gelukkig ben ik daar al jaren mee gestopt. Ik besloot om een paar jaar geleden een elektrische sigaret te kopen, deze sigaretten waren destijds nieuw in Nederland en ik wilde het graag uitproberen. Ze zeiden dat het veel mensen hielp om te stoppen en dat het gezonder was dan normaal roken. Een aantal mensen die ik ken hadden deze elektrische sigaret, maar volgens mij is niemand gestopt. Uiteindelijk begon ik weer normale sigaretten te roken, want dat vond ik lekkerder. Laatst raadde mijn buurman mij aan om een nieuwe elektrische sigaret te kopen. Hij had dit apparaat gebruikt en het lukt hem om op deze manier te stoppen. Ik was eerst aan het twijfelen, maar besloot om toch een nieuwe elektrische sigaret te kopen en de apparaten een nieuwe kans te geven.  

Een nieuwe elektrische sigaret kopen

Ik vroeg aan mijn buurman waar ik de elektrische sigaret kopen kon die hij gebruikte en hij vertelde mij over e-smokershop.nl. Hij zei dat hij naar hun winkel was gegaan om advies te vragen, maar dat je ze ook kan kopen op hun website. Ik bezocht de website van E-smokershop om te zien welke sigaren te koop waren. Er waren zeer veel verschillende soorten te koop en ik vond het erg lastig om te kiezen. Op de website van E-smokershop kan je veel informatie lezen over verschillende elektrische sigaretten, maar ik kon geen keuze maken. Ik besloot om net als mijn buurman hun winkel in omgeving Apeldoorn te bezoeken. Ik werd in de winkel goed geholpen door een van de medewerkers. Ze wilde graag weten hoeveel ik rookte per dag en welke merken ik rookte, hiermee kon ze mij advies geven over de verschillende elektrische sigaretten. Ik vergeleek de verschillende soorten en besloot om een elektrische sigaret te kopen die zij me aanraadde. Ik was erg blij met haar advies, want zonder haar vond ik het erg moeilijk om te kiezen. Ik kocht ook een aantal accessoires bij de elektrische sigaret en totaal was ik niet veel geld kwijt.

Ik rook al minder

Ik rook nu een aantal weken met de nieuwe elektrische sigaret en rook al minder dan toen ik begon. Online kan ik op de website van e-smokershop.nl nieuwe accessoires kopen wanneer dat nodig is en dat vind ik erg gemakkelijk. Laatst sprak ik mijn buurman en ik bedankte hem voor het advies om een nieuwe elektrische sigaret te kopen. Hij denkt dat het mij ook zal lukken om te stoppen. Een elektrische sigaret kopen kan je het beste bij e-smokershop.nl

  • Ze hebben een website en een winkel
  • Ze hebben een groot aanbod aan elektrische sigaretten
  • De medewerkers geven goed advies
  • De aanschaf van een elektrische sigaret is niet duur
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn