Een luchtreiniger voor op kantoor

29 oktober 2018

Posted in Mens en gezondheid

Samen met twee vrienden ben ik een paar jaar geleden een bedrijfje begonnen. We verkopen horloges van een aantal dure merken. Voor die merken hebben we het alleenrecht om ze te verkopen in de Benelux. Wij zorgen voor de promotie van de merken en de distributie, maar kopen de horloges bij deze merken in. We hebben een website waarop we veel verkopen en verkopen de horloges aan een aantal andere bedrijven. Om de horloges onder de aandacht te brengen gaan we vaak naar beurzen, om nieuwe bedrijven te vinden om aan te verkopen. Wij hebben alle drie andere taken in het bedrijf en ik vind de samenwerking erg fijn. We weten wat een ander kan en vertrouwen er volledig op. Ik houd me vooral bezig met de marketing en de twee andere doen de verkopen en de distributie. Het zijn twee goede vrienden van me en ik ben blij dat de samenwerking zo goed gaat, dat is altijd iets dat je van te voren nog maar moet zien. We overleggen veel over het werk en werken allemaal erg hard. Het idee is om het bedrijf te laten groeien met meer merken en de verkopen te verhogen. Ik heb er vertrouwen in dat dit ons de aankomende jaren gaat lukken. Hoewel ik graag met de jongens werk, ben ik niet overal blij mee. Ze roken namelijk allebei erg veel en doen dat ook op kantoor. We hebben maar een klein kantoortje en dan ruik je de rook al snel. Gelukkig had ik al voor mekaar dat ze buiten rookten, maar toch kon je het ruiken in het kantoor. Zelf rook ik niet en ik vind de geur erg vervelend. Om iets aan de geur te doen leek het mij handig om een luchtreiniger te kopen. Ik hoopte dat een luchtreiniger de geurtjes zou verwijderen.   

Een luchtreiniger gekocht op luchtreiniger.nl

Ik vertelde mijn vrienden over de luchtreiniger en ze vonden het een goed idee om er eentje aan te schaffen. Ze wisten dat ik erg met de geur zat en dit leek ons allemaal een goede manier om de luchtkwaliteit te verbeteren. Zelf zijn ze voorlopig nog niet van plan om te stoppen met roken en dan zou dit een goede oplossing zijn. Online zocht ik naar een website waar ik een luchtreiniger kon kopen en vond de website luchtreiniger.nl. Ik zag dat ze hier veel verschillende reinigers verkopen, ook reinigers die helpen om de rookgeur te verwijderen. Er zijn veel verschillende modellen te koop, maar aangezien het kantoortje niet zo groot is, hoefde ik niet een sterke luchtreiniger te kopen, een basismodel zou prima zijn. De basismodellen kan je voordelig kopen en ik zocht er eentje uit die mij goed leek en er mooi uitzag. Een schone lucht is het belangrijkste voor me, maar ik vind het fijn als apparaten er mooi uitzien. Ik plaatste mijn bestelling en zag dat de volgende dag de levering binnen zou zijn.

De luchtkwaliteit is een stuk beter

Vorige week kwam de luchtreiniger binnen en ik heb hem nu een week kunnen testen. De luchtkwaliteit is veel beter en de geur is zo goed als weg. Ik ruik het nog wel wanneer de jongens net binnenkomen na het roken, maar daarna is het al snel weg. Zelf zeiden de jongens dat ze het ook beter vinden. Hun vriendinnen hadden ook geklaagd over de geur in hun kleding en zeiden dat het nu veel beter is. Ik ben blij met mijn aankoop op luchtreiniger.

  • De luchtreiniger verwijdert de rookgeur en de lucht kwaliteit is veel beter
  • Binnen een dag was de bestelling binnen
  • Ik kon een goedkoop basismodel kopen dat goed werkt
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn