Geboortekaartjes

5 april 2016

Posted in Nieuws

Bloom09 - GeboortekaartjesBent u zwanger of hebt u net een kind gekregen? In beide gevallen van harte! Wat er niet aan mag ontbreken zijn de geboortekaartjes. Is het uw eerste kind? Dan vergeet u dit misschien te regelen. Lees daarom goed deze tekst door en vergeet niet om onze website te bookmarken. Het tijdig uitzoeken van deze geboortekaartjes geeft een hoop rust tijdens en na de zwangerschap. Is het uw tweede of derde kind en wilt u eens iets anders op het gebied van geboortekaartjes? Dan hopen we wederom dat u snel verder leest want wij ontwerpen zeer unieke en persoonlijke geboortekaartjes. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden op bloom09.nl. Overigens vindt u naast vele geboortekaartjes ook erg veel leuke trouwkaarten. Gepersonaliseerde trouwkaartjes zijn in die zin net zo belangrijk als geboortekaartjes. U wilt immers dat de boodschap goed wordt overgebracht en dat kan alleen met een leuk design en een goed lettertype. Natuurlijk hebt u vast al zo uw eigen idee├źn over het ontwerp of de tekst die op de geboortekaartjes moeten komen te staan. Wat u kunt doen is tijdens uw zwangerschap samen met uw partner op onze site rondsnuffelen. U kunt direct uw wensen op tafel leggen door ons een bericht te sturen. Vergeet niet om uw contactgegevens achter te laten zodat we u direct terug kunnen mailen of even op kunnen bellen. We maken graag een eerste ontwerp. Het staat u geheel vrij om daar veranderingen in aan te brengen of om ze aan ons door te geven. Dan ligt het design vast klaar. Alleen al de afmetingen tussen de geboortekaartjes die we door de jaren heen hebben ontworpen verschillen enorm. De een wil een groot kaartje terwijl de ander een klein mini-kaartje wil versturen. Ook de vorm is verschillend. Het meest gangbaar is vierkantig en rechthoekig. Maar bent u in een wilde bui? Dan zijn cirkelvormige of driehoekige geboortekaartjes ook zeker mogelijk.

Vergeet niet de geboortekaartjes tijdig te versturen

U hebt een ruime keuze aan lettertypes en denkt u ook na over de grootte van de letters. Gegevens die op geboortekaartjes terecht komen zijn onder andere:

  • De geboortenamen van uw baby en het tijdstip van de geboorte net als het gewicht van het kind.
  • Tevens contactinformatie zoals uw adres en telefoonnummer.
  • Een leuke boodschap zoals een gedicht of een korte omschrijving van uw kind, hoe het is verlopen et cetera.
  • Wanneer de bezoekuren zijn en wanneer mama en kind slapen.
  • En ook cadeautip zijn wenselijk. Uw vrienden, kennissen en familie willen u en uw baby vast overladen met leuke cadeaus!

Het staat u geheel vrij om het een te laten en het ander wel op te nemen. In principe kunnen we de geboortekaartjes vast voor u drukken en vervolgens na de geboorte de gegevens van uw baby toevoegen. Of we ontwerpen de kaarten, plaatsen afbeeldingen en versieringen en printen de kaarten na de geboorte van uw kind uit. Misschien wilt u een foto van uw kind toevoegen? Zoek dan een mooie foto uit en stuur het direct naar ons op. Wij zorgen er wel voor dat die foto een fraaie plek op de geboortekaartjes krijgt. We weten wat er op dit moment wel en niet in de mode is op het gebied van geboortekaartjes en kunnen daarom direct inspelen op de wensen van onze klanten. We maken al meer dan 7 jaar eigentijdse trouw- en geboortekaartjes dus wacht niet langer maar laat een leuk kaartje door ons ontwerpen. We hebben er al heel wat ontworpen dus als u niet per definitie een eigen kaartje wilt laten ontwerpen dan is er alsnog keuze zat tussen onze standaardcollectie. Deze geboortekaartjes zijn wat goedkoper dan wanneer u ze speciaal laat ontwerpen door ons bureau. Wees geen dief van uw eigen portemonnee en kies dan ook voor een hip, cool of lief en leuke geboortekaartjes. U zult heel wat kosten maken doordat u nu een kleine in het gezin hebt, bespaar dan op deze geboortekaartjes!

Hebt u geen inspiratie? Laat ons dan uw kaartje ontwerpen

U hebt heel wat te regelen als u een kind krijgt. Naast deze kaartjes zijn er vele zaken waar u aan moet denken. Zo is het zelfs al verstandig om uw kind in te schrijven bij een peuterspeelzaal en, we maken geen grap, de basisschool. Zeker als u het beste met uw kind voor hebt, en dat spreekt natuurlijk voor zich, dan is dit een gouden tip. Er gelden namelijk lange waslijsten van vele jaren voor deze scholen. Ook babyspulletjes wilt u vast in huis halen. U krijgt misschien al erg veel tijdens de babyshower en na de bevalling, maar legt u de basis alvast voordat het kind er is. Koop belangrijke meubels zoals een wiegje en een commode en koop kleding en melkflesjes. Dan bent u ten minste goed voorbereid op alle pracht en praal die komen gaat. Wist u trouwens dat u ook na de geboorte erg vlug aan kaartjes kunt komen? Wij werken dan met man en macht om er voor te zorgen dat u ze binnen een dag in huis hebt! Bestelt u in dit soort gevallen voor 12.00 uur. Dan gaan we meteen de kaartjes ontwerpen, voegen uw persoonlijke informatie toe en sturen het diezelfde middag naar u op. Inclusief enveloppen zodat u het meteen weer op kunt sturen naar al uw kennissen. We versturen het via Post.nl dus u kunt het pakketje digitaal volgen. Tot horens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn