Harmonicadoek

1 april 2016

Posted in Nieuws

Buitenplezier-online - HarmonicadoekHebt u een gevoelige huid? Mensen die daar last van hebben weten als geen ander dat ze maar beter de zon kunnen vermijden. De huid wordt dan zelden mooi bruin maar gaat van spierwit naar rood. Een verbranding zal al snel het gevolg zijn als u een tijdje wordt blootgesteld aan de zon. Dan maakt het niets meer uit hoe goed u zich dan ook had ingesmeerd. Ook voor jonge kinderen kan de zon erg gevaarlijk zijn. Bescherm hen dan ook altijd goed en laat ze tijdens de warmste uurtjes van de dag niet alleen achter in de felle zon. Niet alleen voor mensen met een gevoelige huid is de zon een gevaar, dit geldt voor vrijwel iedereen in meer of mindere mate. Als u in de tuin wilt zitten en wilt genieten van de temperatuur dan kunt u er voor kiezen om een harmonicadoek op te hangen. Een harmonicadoek is een mooi kleed dat u via onze website kunt kopen in diverse afmetingen en kleuren. Kijkt u eens op buitenplezier-online.nl. U zult hier niet alleen de harmonicadoek aantreffen maar nog veel meer interessante artikelen die het buitenzijn in deze warme tijden erg vergemakkelijken. De harmonicadoek die we aanbieden is afkomstig van het merk Nesling. Dit is een Nederlands bedrijf dat zich heeft gericht op de harmonicadoek maar ook op bijvoorbeeld schaduwdoeken. Zij onderscheiden zich van anderen door een persoonlijke benadering. Een benadering die we welwillend hebben overgenomen. Als u er dan ook voor kiest om een harmonicadoek bij ons te kopen, dan nemen wij alle tijd om met u in contact te komen. We willen dat u zich op uw gemak voelt bij ons en dat u het idee hebt gehoord te worden. Een harmonicadoek kopen moet dan ook een leuke ervaring zijn. Wilt u bijvoorbeeld een harmonicadoek op maat laten maken? Dan zult u wel begrijpen dat wij de juiste kennis in huis hebben om dat voor elkaar te krijgen.

Een cool alternatief van de parasol: de harmonicadoek

Hebt u al jaren een partytent of een parasol en vindt u dit eigenlijk helemaal niets? Een partytent wordt snel vies en een parasol is moeilijk in te klappen als het opeens gaat regenen. Dan staat u daar kletsnat te worden in uw achtertuin. Maar het moet wel gebeuren want een parasol moet niet nat worden! Herkent u dit probleem? Ook dan is een harmonicadoek waarschijnlijk wel iets voor u. We leveren de harmonicadoek in de standaardafmetingen 2×3 meter, 2×4 meter, 2×5 meter, 2,8×3 meter en 2,9×4 meter aan. Maar zitten uw gewenste maten er niet tussen? Geen nood, we maken de harmonicadoek voor u geheel op maat. Dit kost helemaal niet zoveel meer als u misschien denkt. Geeft u maar aan ons door hoe u het hebben wilt, dan gaan we het meteen op orde maken! U zult binnenkort over uw eigen unieke harmonicadoek beschikken waar u vriend en vijand jaloers mee kunt maken. Eenvoudig aan te brengen aan uw dak of aan uw tuinmeubelen. En omdat de zon draait kunt u de harmonicadoek ook snel meedraaien. Dat is weer een dergelijk handige voordeel van de harmonicadoek. Dit doek is in diverse kleuren te verkrijgen, zoals:

  • Gebroken wit,
  • Zand,
  • En antraciet

Zo is er voor ieder wat wils. Wilt u er nu ook een hebben? Gaat u dan naar de website en bestel vandaag nog een harmonicadoek. U kunt meteen klikken op de gewenste doek. Vergeet niet om te kijken naar de juiste kleuren die staan bij de rest van uw tuinmeubilair. Meet ook van te voren op hoe groot het doek moet zijn zodat het al uw meubelen kan overschaduwen. Het houdt felle zonlicht en ultraviolet tegen zodat u niet kunt verbranden als u er onder ligt te relaxen. U zult er natuurlijk minder snel bruin van worden maar het is nu wel mogelijk om tijdens de zomer in de warmste uren van de dag buiten te liggen. En als de zonkracht wat heeft afgenomen dan kunt u er altijd nog voor kiezen om de doek aan de kant te schuiven.

Lekker genieten van het warme weer in de lente en de zomer

Een harmonicadoek is dus een waardevolle toevoeging aan uw tuinmeubelenset. Nadat u uw keuze gemaakt hebt kunt u meteen uw bestelling afronden door uw gegevens in te vullen en te betalen via iDEAL, PayPal of uw credit card. Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 09.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. E-mailen kan uiteraard dag en nacht, onze klantenservice zal u zo spoedig mogelijk antwoorden zodat al uw prangende vragen snel beantwoord zijn. Wilt u liever langskomen bij ons op kantoor in Hengelo? Ook dat is zeker mogelijk. Mocht u vele doeken in een keer willen bestellen dan raden we dit zelfs aan. Dan bekijken we persoonlijk alle mogelijkheden met u en kunnen we vast een offerte opgeven. Hebt u bijvoorbeeld een restaurant met een terras? Dan wilt u misschien ook wel deze handige schaduwdoeken ophangen. Daarmee zult u veel toeristen trekken die na een lange wandeling even willen bijkomen op uw terras. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Maakt u dan vandaag nog een afspraak met ons team, dan komen we er samen vast snel uit. Mocht u niet tevreden zijn dan krijgt u trouwens altijd uw geld terug. Dat zal vast niet nodig zijn, niet voor niets hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,4.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn