Hockeysokken bestelt u hier voor het hele team

25 januari 2017

Posted in Nieuws

Bent u op zoek naar een nieuw stel hockeysokken? Kijkt u dan eens op colormesocks.nl. Dit is de ideale website voor al uw sokken waaronder hockeysokken. Hockey is in Nederland een behoorlijk populaire sport. En we zijn er ook nog eens erg goed in. Ons landenteam draait in de wereld steevast mee aan de top en dat geldt ook voor onze clubteams. Maar de meeste mannen en dames spelen het natuurlijk gewoon omdat het een gezellige teamsport is. Het houdt u in conditie, u krijgt er veel vrienden door en het inzicht op het veld zal u in de rest van uw leven zeker helpen. Wat de reden dan ook is dat u hockey speelt, goede hockeysokken mogen niet ontbreken bij uw outfit. Hockeysokken zijn vrij lang en komen tot net onder de knie. Dat speelt niet alleen prettig tijdens de koudere dagen, het beschermt uw onderbenen tegen de harde sticks die wellicht uw kuiten of scheenbenen per ongeluk raken. Bent u daarom op zoek naar een extra paar, omdat het verstandig is om er een aantal in de tas en sporttas te hebben liggen? Of bent u verantwoordelijk voor de outfits bij uw hockeyteam? Ook dan is het niet onverstandig om via onze website hockeysokken te bestellen, dan slaat u meerdere vliegen in een klap.

We verkopen voornamelijk hockeysokken voor dames

Op onze website vindt u sokken voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Vooral voor meisjes en dames hebben we diverse hockeysokken voor u in de aanbieding. Ook mannen kunnen hier zeker inslaan maar de keuze is iets kleiner. Naast sokken voor hockey, voor tennis en voor voetbal hebt u bij ons de keuze uit diverse kledingaccessoires zoals:

  • Normale sokken voor dagelijks gebruik,
  • Diverse riemen van onder andere leer, suède en lak,
  • Omslagdoeken en shawls,
  • Strikken, bretels en stropdassen, zowel casual of voor een gala,
  • En ten slotte diverse veters voor de man en de vrouw, en voor jong en oud.

In deze tekst gaat het voornamelijk om hockeysokken. Hoe bestelt u dit product? Dit is erg eenvoudig. Wellicht hebt u wel vaker een online bestelling gemaakt, dan kunt u deze uitleg in principe wel overslaan. Maar bent u hier niet echt bekend mee? Ga dan als volgt te werk: gaat u eerst naar de website toe. Maak eventueel een account aan zodat het eenvoudig is om in de toekomst nogmaals te bestellen. Vul uw gegevens in en bedenk een profielnaam en wachtwoord. Kies natuurlijk de juiste hockeysokken uit en vergeet niet om goed te kijken of u de juiste lengte hebt geselecteerd. Hebt u een fout gemaakt dan kunt u het binnen 14 dagen retoursturen. Dan hoeft u enkel nog te betalen en ook dat gaat in zijn geheel digitaal. U hebt waarschijnlijk via uw bank de mogelijkheid om met iDEAL of PayPal te betalen. En anders kunt u uw credit card gebruiken. Uiteraard krijgt u een bevestiging in uw inbox en laten we het u weten wanneer u de hockeysokken thuisbezorgd mag verwachten. Dit duurt vrijwel nooit langer dan een werkdag.

Vergeet u niet om ook even bij onze andere producten te kijken?

De hockeysokken kunt u in allerlei leuke patronen kopen. Wilt u een kleurrijk motief, een gestreepte sok of liever een sobere sok? Het gaat u vast en zeker lukken om iets moois te vinden. U kunt ons eventueel op Pinterest volgen, daar krijgt u waarschijnlijk heel wat inspiratie door. Ook via andere sociale media zoals Facebook en Twitter kunt u ons vinden. Daar vindt u informatie over onze laatste aanwinsten en de aanbiedingen die op dat moment gelden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn