Houten speelgoed eenvoudig online bestellen

27 juni 2016

Posted in Nieuws

toys4kiddy - houten speelgoedVeel van het speelgoed dat tegenwoordig in de winkels ligt is van matige kwaliteit en vaak onder slechte omstandigheden gemaakt. In tegenstelling tot houten speelgoed gaan de plastic varianten vaak niet erg lang mee en zijn ze bovendien als ze eenmaal kapot zijn niet meer te herstellen. Daarom is het kopen van dit soort speelgoed erg slecht voor het milieu. Kies daarom als u op zoek bent naar leuke spullen om uw kinderen of de kinderen van een ander te geven voor houten speelgoed. Via onze webwinkel Toys4kiddy.nl kunt u erg veel spullen bestellen die zonder uitzondering van bijzonder hoge kwaliteit zijn en dus lang mee zullen gaan. Wij verkopen voornamelijk houten speelgoed omdat wij vinden dat dit de meest duurzame artikelen zijn. Daarnaast hebben wij ook andere leuke spullen voor kinderen van andere materialen, zoals bijvoorbeeld verkleedkleren en knuffels en dergelijke. Eén van de grote voordelen van houten speelgoed is dat de levensduur vaak erg hoog ligt. Het komt vaak voor dat houten speelgoed van generatie op generatie doorgegeven zal worden en daarom is het een product wat de investering zeker waard is. Wij richten ons in onze webwinkel voornamelijk op educatief en creatief speelgoed, maar hebben ook zeker andere leuke spullen voor u te koop staan. Handig is ook dat wij zowel voor jongens als voor meisjes leuk houten speelgoed hebben. Natuurlijk zijn veel van de producten die u kunt vinden in onze webwinkel voor beide geslachten uitermate geschikt, maar als u op zoek bent naar iets wat specifiek voor een jongen of een meisje is dan zult u bij ons ook zeker slagen. De gebruikte houtsoorten zijn bijna zonder uitzondering voorzien van het FSC-keurmerk en daarom kunt u er op vertrouwen dat de houtwinning op een duurzame manier is gedaan door bijvoorbeeld het opnieuw planten van bomen te financieren. Koop dus vandaag nog bij ons houten speelgoed als u op zoek bent naar leuke spullen die lang mee zullen gaan en een stuk beter voor het milieu zijn dan de meeste plastic varianten.

Groot assortiment houten speelgoed beschikbaar

Natuurlijk zijn er verschillende spullen waar kinderen graag mee spelen. Dit kan per kind erg verschillen en omdat wij er voor willen zorgen dat er voor een ieder leuk houten speelgoed beschikbaar is zult u zien dat ons assortiment zeer breed is. Zo hebben wij bijvoorbeeld leuke houten puzzels die niet alleen qua formaat verschillend zijn maar die ook in moeilijkheidsgraad variëren. Op die manier zorgen wij dat voor alle leeftijden het juiste product er tussen zit. Naast leuk houten speelgoed voor binnen hebben wij overigens ook diverse producten die buiten te gebruiken zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schommels en schepjes, maar ook aan gieters en vlindernetjes. Ook houten loopfietsen kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen. Als uw kinderen liever buiten spelen dan kunt u dus ook uitstekend bij ons terecht. Naast al het leuke, stevige en duurzame houten speelgoed kunt u bij ons ook veel verkleedkleren vinden. Wij weten dat veel kinderen dit erg leuk vinden en daarom hebben wij dit in ons assortiment opgenomen. Uiteraard zijn deze producten niet van hout, maar door de producten zorgvuldig te selecteren kunnen wij u beloven dat de kleren van erg goede kwaliteit zijn en op een goede manier zijn gemaakt. Dit gaat uiteraard ook op voor de diverse pluchen knuffels die u in onze webwinkel kunt vinden. Op het gebied van houten speelgoed kunt u bij ons onder andere de volgende verschillende producten vinden:

  • Treinbanen
  • Puzzels
  • Houten speel sets
  • Poppenwagens
  • Kinderkeukens
  • Diverse spellen

Zoals u kunt lezen hebben wij een dusdanig breed aanbod dat er voor elk kind wel een geschikt artikel te vinden is. Handig is ook zeker dat de prijzen die wij hanteren erg laag zijn, zeker als u dit vergelijkt met andere aanbieders van soortgelijke producten. Omdat de levensduur van het houten speelgoed ook nog eens erg lang is kan het zeker uit om bij ons diverse artikelen te bestellen.

Prachtige producten en uitstekende service

Omdat wij uit eigen ervaring weten dat het belangrijk is dat het houten speelgoed er niet alleen prachtig uit ziet maar ook nog eens veilig is en lang mee gaat hebben wij al onze artikelen volgens deze criteria uitgezocht. De merken die wij verkopen zijn zonder uitzondering internationaal bekend en ze hebben al lang bewezen prachtige artikelen te maken. Het houten speelgoed dat u bij ons kunt vinden is dus van erg hoge kwaliteit en dit zult u ook zeker merken zodra u het thuis krijgt gestuurd. Wij vinden het daarnaast belangrijk om een uitstekende service te bieden aan onze klanten. Daarom zijn wij er altijd voor u als u vragen of opmerkingen heeft en doen wij graag extra moeite voor u als u dit wilt. Het verzenden van het houten speelgoed is daarnaast erg goedkoop en boven de 50 euro zelfs helemaal gratis. Ook over ruilen of uw geld terugkrijgen doen wij niet moeilijk, want wij willen dat u 100% tevreden bent met uw aankoop. Dat wij goed voor onze klanten zorgen blijkt ook wel uit de hoge beoordeling die wij hebben ontvangen op diverse beoordelingssites. Kijk dus vandaag nog rond op onze site om onze prachtige collectie te bekijken en wie weet spelen uw kinderen binnenkort met onze leuke en leerzame producten. U zult zien dat wij veel te bieden hebben en dat de prijzen die wij hanteren erg laag zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn