Kunstgras heeft vele voordelen

25 maart 2016

Posted in Nieuws

Kunstgras is een zeer bijzondere grassoort, die in de laatste decennia op steeds meer plekken te zien is. Het gaat hier om kunstmatig gras, dat uit zichzelf niet groeit, maar ook niet verdort. Bovendien is het niet mogelijk dat er kale plekken in komen. Het is er trouwens in alle soorten en maten, geschikt voor verschillende toepassingen. Ook de ondergrond van het kunstgras kan variëren. Misschien hebt u het zelf wel eens ergens gezien, bijvoorbeeld op een voetbalveld, in de speeltuin of in iemands achtertuin. De meningen zijn hier sterk over verdeeld, omdat vele mensen het maar ‘nep’ vinden. Ze denken dat dan kunstgras helemaal niet zo prettig is om te hebben. Maar het is nergens voor nodig om deze mening aangedaan te zijn, omdat dit eigenlijk alleen maar voordelen oplevert! Hoe vaak hebt u niet meegemaakt dat u het graszaad in uw tuin opnieuw moest zaaien, omdat de grond toch niet genoeg bedekt was? Hoe lang hebt u niet over het gazon mogen lopen toen het gras net gezaaid was? En hoe vaak ziet u dat de kinderen met modderschoenen naar binnen rennen, waarna u vervolgens het hele huis weer moet dweilen? Dit zijn zo allemaal taferelen die niet echt de voorkeur verdienen. En als u in dergelijke gevallen kunstgras in de achtertuin had, dan was er niets aan de hand geweest. Hier gaat geen modder of aarde mee gepaard, dus het kan ook niet naar binnen worden gelopen door de kleintjes die zich er niet van bewust zijn. Ook komen er nooit kale plekken in het kunstgras. Verder is het in één keer klaar, zodra het gelegd is. U kunt dus gelijk van uw nieuwe gazonnetje genieten. Ook is uw gazon altijd goed bedekt, omdat kunstgras een erg dichte structuur heeft. En als de kids een sliding maken tijdens een potje voetbal, dan zal het gewoon blijven staan en blijven de kleren van de kinderen schoon. Kortom, alles wat u wilt!

Wilt u ook kunstgras hebben?

Als u inmiddels overtuigd bent van de vele voordelen die kunstgras met zich meebrengt, dan is het nu de hoogste tijd om een betrouwbare partner te vinden die              dit voor u aan kan leggen. Als u hier naar op zoek bent, dan zoekt u naar alle waarschijnlijkheid de firma Vario, Masters in Green. Wij zijn de specialist op het vlak van kunstgras en alleen daarom al hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Bovendien kunnen wij u blij maken met:

  • vele verschillende soorten kunstgras, die ook in uw situatie goed van pas komen
  • een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding, zodat u voor een dubbeltje op de eerste rang zit
  • de mogelijkheid om onze showtuin te bezoeken, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe ons kwalitatief hoogwaardige kunstgras er uit ziet
  • oplossingen op maat voor zowel particulieren, bedrijven als overheden
  • een zeer deskundig advies van ons personeel, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken
  • de optie om het kunstgras door onze vakmensen te laten leggen, zodat u zeker weet dat het goed ligt
  • een perfecte nazorg, zodat u zich daar ook niet meer zelf over hoeft te buigen.

Kortom, bij Vario, Masters in Green, bent u aan het juiste adres voor een schitterende kunstmatige grasmat. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Al vele particulieren, bedrijven en overheden gingen u voor in hun keuze voor ons. En dat zegt natuurlijk al genoeg! Bij ons valt echt wat te halen! Aarzel daarom niet en breng vandaag nog een bezoekje aan onze website variokunstgras.nl om meer te weten te komen over onze mogelijkheden met kunstgras. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant. Graag tot snel!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

In de vorige alinea hebben wij al even aangestipt dat u bij ons altijd waar voor uw geld krijgt. Deze uitspraak vertelt u dat u bij ons nooit te diep in de buidel hoeft te tasten voor een aankoop, maar ook geen concessies hoeft te doen als het gaat om de kwaliteit van het kunstgras. Wij leveren topkwaliteit van de bovenste plank, maar dan zonder dat u hier de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Wij leveren werkelijk het beste kunstgras dat er maar te krijgen is. Het gaat jaren, maar dan ook jaren mee. En bovendien ziet het er uit als echt gras! Van een afstandje zult u het verschil niet eens zien. Wij hebben gezorgd voor een levendig uiterlijk, een natuurlijke balans en een grasgroene kleur. Zo hebt u echt het gevoel dat u een echte, levende grasmat hebt. Ideaal toch? Alleen nu hoeft u er geen werk aan te besteden. Vergeet al dat grasmaaien, waar u eigenlijk helemaal geen zin in had. Vergeet de kale plekken in het gazon, die veroorzaakt zijn door het vele lopen in de tuin. U zult nooit meer te maken hebben met dor en vergeeld gras, dat door de vele zonuren in de zomer komt. Kortom, kunstgras is de ideale oplossing! Heeft u nog vragen over dit onderwerp? Wilt u weten wat Vario voor u kan betekenen? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op via onze site variokunstgras.nl. U kunt hier het contactformulier invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk berichten. Verder kunt u ons ook bellen of mailen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn