Zou loopbaancoaching u ook kunnen helpen?

6 september 2020

Posted in Mens en gezondheid

Ik heb in mijn leven heel hard gewerkt om te zorgen dat ik op een goede positie terecht zou komen, maar toen ik eenmaal een heel goede baan had, vond ik dit eerst uiteraard heel fijn, maar op een gegeven moment merkte ik toch dat hier de verveling begon toe te slaan. Dat was een beetje zorgwekkend omdat ik het idee had dat ik nu eindelijk was waar ik wilde zijn en toen had ik het idee dat ik toch iets anders zou willen. Ik wist toen zelf even niet meer wat ik het beste kon gaan doen en toen heb ik besloten dat het beter was om dit alles niet op eigen houtje te gaan uitzoeken, maar om te kijken of ik misschien aan loopbaancoaching zou kunnen gaan doen. Wanneer ik namelijk aan loopbaancoaching zou kunnen gaan doen, zou ik daar heel veel aan kunnen hebben en daarom ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om goede loopbaancoaching te vinden. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je aan goede loopbaancoaching wilt gaan doen, je er zeker van kunt zijn dat je bij de mensen van groeiatelier.nl aan het juiste adres bent. Ik heb de site van deze mensen namelijk gevonden en ik kan niet anders dan zeggen dat ik hier precies de vorm van loopbaancoaching gevonden heb waar ik heel enthousiast van wordt. Deze mensen kijken niet naar wat je bereikt hebt, maar naar waar je het beste tot je recht komt. Dat is een heel andere benadering dan ik altijd had en daarom was ik ook meteen enthousiast over deze site. Ik heb gemerkt dat wanneer ik hier loopbaancoaching zou gaan nemen, ik daar heel veel aan zou kunnen hebben. Ik ben daarom meteen een keer contact met deze mensen gaan opnemen om te horen of zij nog ruimte hadden voor nieuwe mensen. Dat bleek het geval te zijn en toen kreeg ik te horen dat ik al op heel korte termijn met hen aan mijn loopbaancoaching zou kunnen beginnen. Dat was natuurlijk heel fijn om te horen en ik ben daarom heel blij dat ik deze mensen benaderd heb toen ik zelf even niet meer wist wat ik nou eigenlijk moest. 

Zou loopbaancoaching u ook kunnen helpen?

Ik heb heel veel aan mijn loopbaancoaching gehad

Een van de dingen die ik heel belangrijk vond en die ik geleerd heb dankzij mijn loopbaancoaching, is dat ik niet moet kijken naar wat een maatschappelijk goede positie is, maar wat ik zelf zou willen en vooral zou kunnen. Ik heb gezien dat wanneer je aan loopbaancoaching doet via groeiatelier.nl jezelf het middelpunt bent van je keuzes. Dat klinkt misschien niet zo baanbrekend, maar voor mij was het dat wel. Ik ben daarom blij dat ik deze stap gezet heb want zonder loopbaancoaching had ik waarschijnlijk niet de inzichten opgedaan die ik momenteel dus wel heb opgedaan. 

Wilt u ook een traject aangaan? 

Mocht u ook graag een traject willen aangaan, dan kunt u altijd even:

  • Naar groeiatelier.nl surfen 
  • Bekijken hoe deze mensen u verder kunnen helpen 
  • Een afspraak met deze mensen inplannen 

Ik wens u heel veel succes met uw loopbaan!      

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn