Alles van de Club van Sinterklaas volgen? Kijk PietenTube!

1 november 2019

Posted in Kinderen en Speelgoed

De herfst is weer begonnen. Buiten wordt het kouder, de blaadjes vallen van de bomen en het regent wat meer. Misschien vind je de zomer leuker, maar de herfst brengt in ieder geval één leuk ding: De Club van Sinterklaas komt weer naar Nederland! Dit keer met iets nieuws: PietenTube!

De Club van Sinterklaas in Nederland, dat betekent wekenlang feest! Je mag je schoen bijna weer zetten en je krijgt cadeautjes. Ook ga je de Pieten op straat tegenkomen, waar ze strooien met snoepgoed en pepernoten. Misschien komen Sint en de Pieten dit jaar ook wel bij jou op school en bij jou thuis! Wil je niets missen van alles wat Sinterklaas en de Pieten meemaken? Kijk dan naar PietenTube! Dit is de nieuwe serie op Youtube van de Club van Sinterklaas. Als je je abonneert op dit kanaal, krijg je elke dag updates van de laatste avonturen van de Pieten.

Pieten op PietenTube

Er zijn veel verschillende Pieten te zien op PietenTube. Pieten die je bijvoorbeeld kunt volgen in deze serie zijn

  • Danspiet
  • Coole Piet
  • Rommelpiet,
  • Testpiet
  • Juniorpiet
  • Superpiet
  • En nog veel meer Pieten!

Jouw favoriete Piet zit er vast wel tussen! Ben je dus benieuwd welke nieuwe dansjes Danspiet dit jaar weer kan? Welke uitvindingen Profpiet allemaal gaat doen? Of wil je graag weten of Muziekpiet nu eindelijk wel kan zingen? Je ziet het allemaal op PietenTube. Natuurlijk zijn ook Sinterklaas en zijn trouwe schimmel Amerigo van de partij.

Kijken naar Pieten Tube

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze Youtube Serie? Je kunt hem hier vinden: https://goo.gl/Gxx0iW. Abonneer je dus snel. Dan krijg je vanaf 4 november elke schooldag de leukste challenges, spelletjes, liedjes en nog veel meer te zien. PietenTube wordt gepresenteerd door influencer Ronald en Belle Zimmerman. Belle Zimmerman ken je vast wel van de populaire serie Brugklas op televisie. Op zaterdag 16 november kun je het grote hoogtepunt van deze serie zien: dan is de inkomst met Pakjesboot 12 in Nederland. De Club van Sinterklaas maakt dan zijn opwachting in Nederland en brengt een boel cadeautjes, muziek en plezier mee. Je kunt deze intocht op de voet volgen op PietenTube. Kijk jij ook?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn