Op zoek naar een leuke knikkerbaan?

11 november 2019

Posted in Kinderen en Speelgoed

Knikkeren is iets wat bijna ieder kind wel leuk vindt. Het is een kinderspel van alle tijden? Wie heeft er vroeger niet urenlang gespeeld met die kleine glazen balletjes? Of knikkers gespaard, uitgewisseld en bewaard in een mooie knikkerzak? Voor iedereen is het knikkeren heel bekend. je kunt er een spelletje mee spelen met meerdere kinderen, rondom de knikkert. Maar je kunt er ook mee spelen op de knikkerbaan. Ben jij op zoek naar een leuke knikkerbaan? Of ander vrolijk speelgoed? Lees dan snel verder

Waarom een knikkerbaan 

Een knikkerbaan staat vaak garant voor urenlang speelplezier voor kinderen. Zowel jonge kinderen als iets oudere kinderen kunnen veel plezier beleven aan de knikkerbaan. Het begint al bij het bouwen van de baan. Als hij er eenmaal staat, kunnen de knikkers er vervolgens doorheen gerold worden. Zo kun je spannende wedstrijdjes doen, of kijken naar alle trucs die op de baan kunnen. Een fascinerende bezigheid voor veel kinderen. Vaak heeft zo’n baan ook verschillende speciale toevoegingen. Dingen waar je dan aan kan denken zijn bijvoorbeeld:

  • Dominosteentjes die omvallen op het einde
  • Een looping in de baan waar de knikkers doorheen rollen
  • Een trappetje waar de knikkers overheen naar beneden rollen
  • Een lanceermechanisme voor de knikker
  • Tandwielsystemen 
  • Liftsystemen

Daarnaast kun je dit speelgoed in verschillende moeilijkheidsgraden kopen. Voor de allerkleinsten kun je een simpele knikkerbaan kopen met vrolijke dominosteentjes, of een houten baan. Voor de grotere kinderen kun je denken aan een wat complexer bouwpakket voor een meer geavanceerde knikkerbaan. Je kunt met deze meer complexe bouwpakketten verschillende combinaties maken waar de knikkers doorheen kunnen rollen. Ze staan dus garant voor urenlang speelplezier! Dergelijke bouwpakketten, zoals die van Geomag Mechanics, zijn in veel gevallen ook weer uit te breiden met uitbreidingssets. Vindt je kind het dus leuk, dan kun je hem of haar altijd weer blij maken meet een mooie set om de baan uitte breiden.Zowel deze knikkerbanen met uitbreidingssets, als simpele en houten knikkerbanen voor jonge kinderen, zijn te koop bij Het Speelgoedpaleis. In deze online winkel kan iedere fervente kikkeraar zijn hart ophalen!

Meer speelgoed bij Het Speelgoedpaleis

Maar bij Het Speelgoedpaleis kun je niet alleen terecht voor een gave knikkerbaan. Ook veel ander speelgoed is hier te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan houten keukentjes, poppen, strijkkralen, speeltenten, knutselspeelgoed, speelvoertuigen en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Het Speelgoedpaleis heeft het in huis. Een ideale plek dus om op zoek te gaan naar cadeaus voor verjaardagen van kinderen, of naar leuke sinterklaascadeaus!

Maar ook als je een knikkerbaan of ander speelgoed ergens anders voor nodig hebt. Kinderdagverblijven, buitenschoolse opvangverbliven of scholen kunnen hun speelgoed bijvoorbeeld ook inkopen bij deze webwinkel. Met een ruim assortiment is er voor iedere wens wel wat te vinden. Heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor enkel houten speelgoed? Het Speelgoedpaleis heeft een grote collectie aan houten speelgoed, van muziekinstrumenten tot poppenhuizen. Het leuke aan speelgoed winkel bij deze online winkel, is dat het veel keuze is voor een lage prijs. Niet alleen zijn de prijzen standaard laag, ook ontvang je hier winkelwagenkorting over je aankopen. Dat betekent dat hoe meer  speelgoed je koopt, hoe meer korting je krijgt! Een mooie knikkerbaan hoeft dus helemaal niet duur te zijn! Bekijk snel het hele assortiment op www.hetspeelgoedpaleis.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn