Ben je op zoek naar een herenkapper Vlaardingen?

1 februari 2018

Posted in Mens en gezondheid

Sommige mannen hebben drempelvrees als ze naar de kapper moeten. In een “bling bling” salon zitten is helemaal niets voor hen. Ik ben ook zo’n man en probeer het kappersbezoek vaak zo lang mogelijk uit te stellen. Dat deed ik toch tot ik een nieuwe herenkapper Vlaardingen leerde kennen. Haarmode Louise is een salon voor zowel mannen als vrouwen, maar je zit er echt op je gemak. Je hebt niet het gevoel dat je in een salon voor dames terecht bent gekomen, maar in een eerlijke zaak waar iedereen zich welkom voelt als de haren geknipt moeten worden. Nu maak ik bij elke knipbeurt automatisch een afspraak voor binnen zes weken. Geen uitstelgedrag meer en daar is ook mijn vriendin heel gelukkig mee. Zij vond het maar niets dat ik soms in een Beatle transformeerde. Ik adviseer je wel om bij haarmode Louise altijd een afspraak te maken. Zo voorkom je lange wachttijden en ben je er zeker van dat je knipbeurt binnen de door jouw gestelde tijdsmarges verloopt.

De herenkapper Vlaardingen die stijladvies durft geven

De kappers bij Haarmode Louise zijn niet op hun mond gevallen. Dat vind ik goed, want zo heb ik ontdekt dat het kapsel dat ik oorspronkelijk in gedachten had (een middenstreep) mij toch niet helemaal mooi zou staan. De herenkapper Vlaardingen adviseerde me om bij mijn gezichtsvorm en mijn mooie bos haar eerder voor een zijstreep te gaan die ik makkelijk elke ochtend zelf kan modelleren met behulp van een beetje wax. Ik kan haar helemaal geen ongelijk geven! Ook mijn vriendin was wild toen ik thuis aankwam met een stijlvol zijlijnkapsel. Cool doordat de zijkanten gemillimeterd waren met de trimmer. Ik voelde me een echte man. Bij deze herenkapper Vlaardingen kan je terecht voor volgende diensten:

  • Uitstekend stijladvies op maat van wie jij bent
  • Puntjes bijknippen
  • Haar stylen
  • Blonderen of zetten van highlights
  • Grijs verven voor mannen die op een mooie manier “grijs” willen worden

Niet alleen een herenkapper Vlaardingen

Zoals al gezegd is Haarmode Louise meer dan alleen een herenkapper Vlaardingen. Ook Dames en kinderen zijn meer dan welkom in dit allround kapsalon. Het team van kappers heeft verschillende haarexperten in dienst die zich voortdurend bijscholen. Zo hebben ze steeds een up to date kennis van trends en de nieuwste ontwikkelingen in de haarverzorgingswereld. Zo hoef je je nooit zorgen te maken, want met Haarmode Louise heb je een herenkapper Vlaardingen gevonden die je haren altijd op de best mogelijke manier knipt. Daarnaast geven de kappers je ook uitstekend advies over hoe je zelf je haren kunt verzorgen. Ze maken hiervoor de tijd en geven je heldere tips and tricks mee die je zelf kunt toepassen voor de spiegel van je badkamer. Zo zie je er niet enkel alleen dashing uit na je bezoek aan de kapper, maar sta je er ook wanneer je zelf wat gel of wax door je haren hebt gedaan. Ze geven niet alleen “gewoon” advies die voor iedereen toepasbaar is. Je kan bij hen namelijk ook terecht voor zeer specifiek advies. Ik heb bijvoorbeeld veel last van haarroos. De kapper adviseerde me bepaalde haarproducten dan beter niet te gebruiken en andere weer wel. Ik volgde haar advies op en het resultaat doet echt wonderen. Mijn haar ziet er veel gezonder uit en ik heb veel minder last van haarschilfers. Zo zie ik er echt net uit en is mijn haar voortdurend in topconditie. Wil jij dat ook en woon je in de buurt van Vlaardingen? Dan geef ik je zeker de tip om eens bij Haarmode Louise langs te gaan. Dit is een prima herenkapper Vlaardingen. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn