Chronische Lyme

12 april 2016

Posted in Nieuws

Ziekte-van-lyme - Chronische LymeBent u onlangs gebeten door een teek? Dan bestaat de kans dat u er ziek van wordt. Zeker als u pas laat achter de beet komt, de teek op een verkeerde manier verwijderd uit uw huid of door beginnende symptomen niet te behandelen. Als u weet dat u gebeten bent en u wordt onverklaarbaar ziek, gaat u dan zo spoedig mogelijk nar de huisarts. De kans op chronische Lyme neemt enkel toe als u hier verder niets mee doet. Hebt u chronische Lyme en bent u bang hier nooit meer vanaf te komen? Wacht dan niet langer maar neemt u contact met ons op want wij zijn gespecialiseerd in alles dat te maken heeft met deze ziekte. We kunnen chronische Lyme zelfs aanpakken en uiteindelijk bij u genezen. Mensen denken vaak bij het woord “chronisch” dat ze dan een ziekte hebben waar ze de rest van hun leven aan vast zitten. Een ongeneeslijke ziekte of een ziekte die zo vreselijk moeilijk te behandelen is dat het niet eens de moeite waard is om hier veel onderzoek in te doen. Dat is bij chronische Lyme zeker het geval als u het niet goed laat behandelen. Maar als u een juiste oplossing zoekt, en die zult u vinden als u op ziekte-van-lyme.nl kijkt, dan is de kans groot dat u binnen een halfjaar genezen bent. Het is toch ook wel heel erg dat u door een onbenullige tekenbeet de rest van uw leven ernstig ziek bent. Maar zo riskant kan het zijn. Zorg er daarom voor dat u na een boswandeling uzelf, uw partner, uw kinderen en ook uw huisdieren zoals uw hond controleert op teken. Er zijn speciale tekenpennen waarmee u de teek in een handomdraai kunt verwijderen. Wist u dat slechts 20 procent van de teken deze ziekte met zich meedragen? Niet bij elke tekenbeet hoeft u zich druk te maken. Maar verwijder de teek wel zo spoedig mogelijk, u weet immers niet of de teek er wel of niet mee besmet is. En daarnaast is het uiteraard een naar gevoel en niet bepaald hygiënisch.

Chronische Lyme is zeker te genezen!

Chronische Lyme is een vergevorderde variant op de ziekte van Lyme en die vorm kan maandenland, zelfs jarenlang aanhouden. Als het meer dan een jaar duurt dan mag men het predicaat “chronische Lyme” erop plakken. U mag er dan ook wel vanuit gaan dat het niet zomaar meer overgaat. Niet als u niet kiest voor een degelijke en soms harde aanpak. We gaan er geen doekjes om winden: genezen van chronische Lyme kan een pijnlijk proces zijn. Maar dat moet u niet weerhouden om er wat aan te gaan doen want u wilt liever gezond door het leven kunnen zonder vervelende symptomen te hebben. U wilt niet de rest van uw leven gehinderd worden door chronische Lyme. U wilt actief kunnen blijven, kunnen blijven sporten en werken en wat al niet meer! Kijkt u daarom rond op onze site, u vindt veel uitleg over de behandelmethodes. Als u chronische Lyme hebt, dan kan het aldus jarenlang aanhouden. Het kan zelfs maanden en jaren verdwijnen om vervolgens in alle hevigheid terug te komen. Het zal zonder goede behandeling altijd sluimeren. Op een moment van stress of een lage weerstand kan het daardoor zelfs verergerd terugkomen! Tijd om er iets aan te doen. Weet u niet precies of u chronische Lyme hebt maar herkent u de volgende klachten, dan is de kans groot dat u dit misschien hebt zonder er erg in te hebben:

  • chronische vermoeidheid,
  • griepachtige verschijnselen met tijdelijke temperatuursverhoging,
  • wisselende pijn in spieren, pezen en gewrichten
  • evenals neurologische en/of psychische klachten zoals slaapstoornissen, concentratiestoornissen en depressiviteit.

Chronische Lyme  kan diverse lichaamsfuncties en organen aantasten en heeft daarom kenmerken van een zogenaamde “multisysteem ziekte”. U kunt het daarmee vergelijken met AIDS en Tuberculose. Het is weliswaar niet zo dodelijk, maar dat betekent enkel dat u er langer onder zult lijden. Hebt u dergelijke klachten? Is er nooit iets vastgesteld? Laat dan eens een bloedonderzoek doen naar de bacterie die chronische Lyme verspreidt.

Leest u op de site alles over deze nare ziekte en wat er aan te doen

Er zijn een aantal stappen die u doorloopt als u chronische Lyme hebt. Het is te hopen dat het daarna veel beter met u gaat. Onze behandelmethode heeft een hoog rendement en we mogen met trots stellen dat we al veel mensen van deze nare aandoening hebben afgeholpen. Het begint bij de aanpak van allergieën en het versterken van uw immuunsysteem door bepaalde supplementen te slikken en door aan accupunctuur te doen. Deze supplementen hebben niet alleen een immuunversterkende werking maar werken ook antibiotisch. Ten slotte ondergaat  u een biofotonentherapie. Het reguleert en activeert het immuunsysteem om de bacterie tegen te gaan en daarnaast bevordert het de celregeneratie. Cellen sterven sneller af door de chronische Lyme. Als ze niet tijdig vervangen worden voor nieuwe dan wordt uw lichaam niet vernieuwd met alle gevolgen van dien. De duur van een dergelijke behandeling hangt echt van de persoon af en in hoeverre de ziekte zich door het lichaam heeft verspreid. Een gemiddelde kunnen we daarom niet echt geven. Het kan na 15 behandelingen goed gaan maar sommige mensen hebben er 50 nodig. Meer weten? Neem dan contact op met het LymeCenter door hen te bellen of te e-mailen. En dan voelt u hopelijk na enkele behandelingen al een flinke verbetering!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn