Leukste jongens zwembroek

12 april 2016

Posted in Nieuws

Stoerekindjes - jongens zwembroekIedere jongen wil zich comfortabel voelen tijdens het zwemmen. Je wordt door iedereen bekeken en dat betekent dat je er natuurlijk een beetje leuk uit moet zien. Een leuke jongens zwembroek geeft het kind zelfvertrouwen en zorgt dat hij met een fijn gevoel naar het zwembad gaat. Met een stoere jongens zwembroek is zwemmen met vriendjes een feest! Waar moet je op letten bij het kopen van een jongens zwembroek?

  • Maat
  • Elastiek
  • Lucht in het model
  • Zakken

In de eerste plaats moet je natuurlijk goed kijken naar de maat. Een jongens zwembroek die te klein of te groot is kan voor vervelende problemen zorgen. In de eerste plaats kan een te kleine jongens zwembroek gaan schuren in de liezen. Dit is een heel vervelend gevoel en veel kleine jongens lopen hier gewoon mee door. Ze hebben vervolgens last van eczeem tussen de benen of van wondjes op de liezen. Je kunt niet vertrouwen op je kind om deze afweging te maken, hij wil gewoon lekker spelen. Een goede jongens zwembroek zit dus per definitie niet te strak bij de liezen of rondom de benen. Een jongens zwembroek moet daarentegen  ook weer niet te groot zijn. Dit kan voor ongemakkelijke situaties zorgen. Wanneer je zoon van de duikplank in het water springt en zijn zwembroek plotseling verliest zal hij niet snel het water meer in willen. Je wilt je zoon deze schaamte natuurlijk besparen. Zorg dat je een jongens zwembroek koopt met touwtjes die je kunt vastbinden. Misschien zakt de zwembroek tijdens het zwemmen dan wel iets af, maar wanneer deze niet helemaal uitglipt kun je hier meestal nog wel mee wegkomen. De maat is dus ontzettend belangrijk bij het uitzoeken van een leuke jongens zwembroek. In het verlengde hiervan ligt ook het elastiek. Het elastiek kan strak aansluiten, maar kan ook wat losser zijn. Vraag aan je kind wat hij vindt van het elastiek en of de zwembroek niet te strak zit. Met een beetje geluk geeft hij goed aan welk type elastiek het lekkerst zit. Tot slot is het ook verstandig om het model van de broek goed te bekijken. Let daarbij specifiek op lucht die in de broek zou kunnen blijven hangen. Niets is vervelender dan het water uitkomen met een broek vol met water, of in het water drijven met een broek vol lucht. Een stoere jongens zwembroek is dus de juiste maat, heeft goed elastiek en heeft een goed model waar niet te veel lucht in kan blijven hangen.

Jongens zwembroek; wel of geen zakken

Het is een aloude vraag bij het kopen van een jongens zwembroek. Wel of geen zakken? Voor beide opties is wel iets te zeggen. Voor de kleine zelf is het natuurlijk heel praktisch. Je kunt bijvoorbeeld geld meenemen om iets te kunnen kopen in het winkeltje. Wanneer je portemonnee in het kluisje legt kan deze niet gestolen worden, maar kun je ook niet even snel wat snoep kopen. Met een paar euro in de zakken van je jongens zwembroek is dit probleem opgelost. Ook kun je sleutels of andere belangrijke zaken meenemen. Wanneer je de huissleutel niet bij je handdoek wilt laten liggen kun je deze gewoon meenemen in een zak. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de spullen bij je handdoek gestolen worden. Een jongens zwembroek met zakken is dus zeker praktisch. Natuurlijk is de keerzijde van dit alles dat je al deze spullen ook kwijt kunt raken. Hoe vaak is het niet gebeurd dat iets uit je zakken viel? Wanneer je onderwater iets verliest is het lastig dit nog terug te vinden. Met een duikbril moet dit misschien lukken, maar die moet je dan maar net bij je hebben. Een ander groot nadeel van zakken in een jongens zwembroek is, vanuit de ouders gezien, dat je zoon ook spullen in zijn zak kan stoppen die niet het water in mogen. Op deze manier is menig smartphone of horloge al aan zijn eind gekomen. Je kunt je kind hier natuurlijk voor waarschuwen, maar een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Als je snel bent is het product vaak nog wel te redden, maar in sommige gevallen is dit helaas niet mogelijk. Een ander goed voorbeeld is papiergeld. Wanneer je wisselgeld hebt gekregen in het winkeltje en vervolgens weer het water inspringt met papiergeld is dit geld meestal niet meer te gebruiken. Een jongens zwembroek met zakken is potentieel dus heel gevaarlijk: zorg dat je zoon nooit iets in zijn zakken stopt wat niet mee het water in mag. Een jongens zwembroek met zakken heeft dus zowel voor- als nadelen, je moet zelf inschatten wat jouw zoon het prettigst vindt. Je kunt het gewoon vragen, lekker makkelijk!

Duiken met een stoere zwembroek

Op Stoerekindjes.nl vind je de leukste jongens zwembroeken voor de laagste prijzen. Bovendien zijn de meeste broeken voorzien van goede UV bescherming. Wanneer je een dag naar het strand gaat is je zoontje dus helemaal beschermd tegen de schadelijke straling van de zon. De website verkoopt allerlei verschillende designs. Zo kun je kiezen uit traditionele zwembroeken, boxers, boxershorts of boardshorts. Het bedrijf levert producten voor jongens tot en met 12 jaar, dus zorg dat je jong begint! Wanneer je voor 17:00 ’s middags bestelt is je bestelling de volgende dag al in huis, veilig en vertrouwd. Ben je toch niet tevreden, dan krijg je gewoon al je geld terug!     

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn