Duurzaam afvallen doe je zo!

14 april 2016

Posted in Nieuws

Afvallenmetnederland - AfvallenOvergewicht is in veel westerse landen een wijdverbreid probleem. Nederland vormt daarop geen uitzondering. Veel van ons hebben op z’n minst een paar pondjes of kilo’s teveel. Nu hoeft dat niet meteen een probleem te zijn, maar met de zomer in aantocht willen velen van ons toch graag wat strakker in ons vel zitten. Maar het is natuurlijk ook veel beter voor je gezondheid om een gewicht te hebben dat past bij je lengte en leeftijd. Een manier om te berekenen wat een gezond gewicht precies inhoudt, is de Body Mass Index. Dit is een formule waarmee je aan de hand van je lengte en je gewicht kunt kijken waar jij uitkomt op de schaal van ondergewicht, gezond gewicht en overgewicht. Een handige manier dus, om te kijken of jij misschien serieus moet gaan overwegen om wat af te vallen. Misschien weet je al lang dat je wat overgewicht hebt en heb je al meerdere pogingen tot afvallen ondernomen. Je bevindt je in goed gezelschap! Er zijn tegenwoordig dan ook veel methoden in de omloop die mensen kunnen helpen om gewicht te verliezen, maar veel ervan hebben zo hun nadelen. Ze omvatten bijvoorbeeld hele eenzijdige diëten, waardoor je niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt en die je eigenlijk ook onmogelijk voor langere tijd kunt volhouden. Het is zaak om zulke methoden te vermijden en te gaan voor een minder eenzijdige en meer duurzame oplossing. Vaak is een combinatie van strategieën de beste benadering als het om afvallen gaat. Dit betekent: gezonder eten, meer bewegen en vooral ook gebruik maken van de ondersteuning van gelijkgestemde zielen. Is er niemand in jouw omgeving bezig met afvallen, of vormen jullie geen goede invloed op elkaar? Dan kun je tegenwoordig ook heel gemakkelijk online hulp krijgen bij het verliezen van gewicht. Een goed voorbeeld van een website die deze vorm van ondersteuning bij het afvallen aanbiedt, is Afvallen met Nederland. Neem vooral eens een kijkje op hun webpagina. Je vindt deze door te klikken op de volgende link: https://www.afvallenmetnederland.nl/. Neem alles eens rustig door en je zult zien dat deze community er inderdaad een veelzijdige benadering van afvallen op nahoudt en jou helpt hetzelfde te doen. Voor een schappelijk bedrag van 7,50 per maand kun je deze begeleiding al ontvangen. Je wordt online ondersteund bij jouw missie tot afvallen door een professionele diëtist en leert via de website en gratis te downloaden ebooks hoe je meer kunt bewegen en beter kunt eten. Ook kun je je ervaringen delen met de online community die met deze website verbonden is. Deze is erg talrijk, dus aan inspiratie en medeleven hoef je geen gebrek te hebben! Ben je nieuwsgierig geworden naar de andere voordelen van deze online hulp bij het afvallen? Lees dan ook eens verder in de volgende alinea.

Online hulp met afvallen – de voordelen

Misschien heb je een druk leven. Wellicht heb je een gezin met jonge kinderen, een drukke baan, of een combinatie daarvan en kom je daardoor niet altijd aan afvallen toe. Het is ook goed mogelijk dat de stress en tijdsdruk ervoor zorgen dat je regelmatig naar een snack grijpt in plaats van naar een gezonder hapje. Online hulp met afvallen kan je alvast wat tijd besparen, doordat je op ieder gewenst vrij moment inspiratie op kunt doen. Je bent niet gebonden aan kantoortijden van diëtisten bijvoorbeeld. Dankzij Afvallen met Nederland wordt gewicht verliezen dus ook voor de drukke mens al iets gemakkelijker. Daarnaast heeft deze online ondersteuning met afvallen nog diverse andere voordelen. Hier volgt een kort overzichtje:

  • Lage kosten
  • Professionele begeleiding
  • Steun van de community
  • Gratis e-books
  • Complete aanpak

We schreven het hierboven al: al vanaf 7,50 per maand kun je profiteren van alle voordelen die deze website te bieden heeft. Dat is een stuk goedkoper dan een reguliere diëtist, maar ook hier krijg je professionele begeleiding. Je kunt je eenvoudig gratis registreren en ook kosteloos een intake doen met de diëtist die aan deze website verbonden is. Dit is een handige manier om de proef op de som te nemen. Naast begeleiding heb je ook ondersteuning van anderen die net als jij bezig zijn met deze manier van afvallen. Op het forum dat aan de website verbonden is kun je eenvoudig je ervaringen delen en leren van die van anderen. Verder word je op allerlei manieren geïnspireerd en gemotiveerd in jouw strijd tegen overgewicht. Er zijn gratis e-books met recepten om op een verantwoorde manier maaltijden klaar te maken die jou helpen gewicht te verliezen. Daarnaast vind je allerlei motiverende oefeningen, hardloopschema’s en speciale uitdagingen. Dit alles vormt samen een zeer complete aanpak van overgewicht. Enerzijds houdt dit het afvallen interessant, anderzijds is gebleken dat dit vaak tot de beste resultaten leidt.

Geen excuses meer!

Gewicht verliezen is misschien iets wat je al langer wilt, maar wat om een of andere reden altijd onmogelijk leek. Te weinig geld, te weinig tijd, te weinig motivatie of te weinig ondersteuning. Maar met een website als Afvallen met Nederland kun je op een voordelige manier, op momenten die jou goed uitkomen, professionele begeleiding ontvangen, inspiratie en motivatie opdoen en ook nog eens je ervaringen delen met andere die dezelfde uitdaging hebben aangenomen. Je hebt dus werkelijk geen excuses meer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn