De space scooter is een geweldig verjaardagscadeau voor uw kind

6 maart 2017

Posted in Nieuws

Op dit moment is de space scooter onder kinderen een ware rage. Zo was 20 jaar geleden de step opeens weer in de mode. Misschien weet u dat nog wel: kinderen reden er u misschien weleens mee omver als u nietsvermoedend op de stoep liep. Voor die tijd waren die aluminium steppenzeer modern. Tegenwoordig is er de space scooter. Het lijkt op een dergelijke step maar de treeplank dient als aandrijving. U maakt een aandrijvende beweging door naar voren en weer naar achteren te bewegen. De plank beweegt mee en zet de beweging om in een aanjagende kracht zodat u steeds sneller kunt voortbewegen. Om gevaar te voorkomen is het aan te raden om er een helm, kniebeschermers en handschoenen bij te bestellen. Een space scooter koopt u hopelijk bij de buitenspeelshop. We leveren de space scooter in diverse formaten en kleuren zodat er voor ieder kind wat wils te vinden is. Een nadeel van de ouderwetse step was het feit dat er geen rem op zit. U hoeft zich als ouder geen zorgen te maken over de space scooter: het bevat een stevig afgestelde handrem. Is uw kind klaar met spelen maar hebt u weinig ruimte in het fietsenhok? Schroef dan het stuur een beetje los en klap de space scooter in zodat u het zelfs in een lade kunt opbergen.

Uw kind gaat weer buiten spelen dankzij de space scooter

Qua onderhoud hoeft u nauwelijks iets te doen als u een space scooter hebt gekocht. Het heeft rubberen wieltjes die pas na zeer lang gebruik slijten. Weliswaar kan uw kind beter niet bij slecht weer op de space scooter naar school gaan, maar als de lente is aangebroken dan is het een prima vervanger van zijn kinderfiets. Het is leuk om tegen vriendjes en vriendinnetjes te racen. Misschien kunt u een keer een parcours uitzetten met heuveltjes en pionnen zodat ze moeten slalommen. De space scooter is niet alleen een leuk stuk speelgoed, uw kind ontwikkelt een scherpe betere hand-oogcoördinatie en leert het verkeer op een andere manier kennen. De behendigheid die erbij komt kijken zal later in het leven zeker waardevol blijken. En natuurlijk is het een prima apparaat om de cardio en conditie van uw kind op peil te houden. Ook al heeft uw kind een hekel aan sport, hij of zij zal nietsvermoedend in vorm blijven dankzij de space scooter. Deze step leveren we aldus in diverse formaten:

  • Zo verkopen we een junior variant, speciaal bedoelt voor de kleintjes,
  • En de normale versie in diverse uiteenlopende kleuren.
  • Kleuren zoals oranje-brons, rood-blauw en een zeer bijzondere versie die is gecreëerd door de legendarische voetballer Lionel Messi.

We leveren deze step in diverse afmetingen

Hebt u een keuze kunnen maken? Rond dan uw bestelling af door uw contact- en adresgegevens in te vullen. U hoeft dan enkel nog te betalen en dat doet u door het bedrag over te maken via iDEAL, PayPal of uw credit card. Het is een leuk cadeautje voor de verjaardag van uw zoon of dochter en ook als cadeau tijdens het sinterklaasfeest. Vergeet u niet om eens naar onze andere artikelen te kijken? Voor jong en oud vindt u hier buitenspeelgoed. Van eenvoudige bordspellen tot aan voetbaldoelen en van geavanceerde schommeltoestellen tot aan hockeygoaltjes. We hebben het allemaal in huis dus als u vandaag bestelt dan krijgt u uw speelgoed binnen 3 dagen thuisbezorgd. Bent u tevreden over onze producten en onze service? Geef ons dan een rating. We hebben op dit moment een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8.8!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn