Een ingegroeide teennagel is uitermate pijnlijk

28 augustus 2018

Posted in Mens en gezondheid

Hebt u een ingegroeide teennagel in één van uw voeten? Dan is dat erg hinderlijk. Het is een pijnlijk gegeven want reken er maar op dat u dit bij iedere stap zult voelen. Zonder een degelijke behandeling komt u niet zomaar van uw ingegroeide teennagel af. U zult een meerdaagse behandeling moeten ondergaan bij een specialist. Het treft dat u op onze website kijkt want op wijnbergenpedicure.nl zult u zien dat de ingegroeide teennagel één van onze specialiteiten is. We bieden tevens geheel andere vormen van pedicure aan. Zowel ter genezing van bepaalde aandoeningen als om even te relaxen. Want laten we eerlijk zijn, een pedicure kan ook erg aangenaam zijn. De behandeling van een ingegroeide teennagel duurt bij Pedicurepraktijk. W. Wijnbergen kan in een lange behandeling van een half uur gedaan worden maar u kunt ook voor een korte deelbehandeling van 15 minuten kiezen. De verschillen zitten daarbij vooral in de overige behandelingen. Wel is het aldus nodig om nadien minstens een keer langs te komen omdat we natuurlijk moeten zien of de ingegroeide teennagel geneest en of we er verder nog iets aan moeten doen. En natuurlijk is de ingegroeide teennagel niet het enige waarvoor u langs kunt komen. Wilt u bijvoorbeeld jaarlijks gecontroleerd worden op een eventueel beginnende ingegroeide teennagel, op voetdiabetes of hulp aan uw orthese? We plannen u graag even in. Voorkomen is immers altijd veel beter dan genezen!

Gelukkig helpen we u bij een ingegroeide teennagel

Bij een ingegroeide teennagel gaat het om het stadium waarin het zich bevindt. Des te langer u hier mee wacht des te meer pijn het vermoedelijk doet. Maar waarom lopen mensen er dan toch nog zo lang mee rondt? Dat komt vaak door het feit dat mensen het erg druk hebben en dit soort zaken verdringen. De mentaliteit “het trekt wel weer weg” is in deze moderne drukken dagen aan de orde van de dag. Maar dat is misschien helemaal niet een dergelijk moderne gedachte als het lijkt. Want zeker in de tijden dat de zorg zich nog niet zover had ontwikkeld was het blijven rondlopen met een ingegroeide teennagel heel normaal. Met diverse catastrofale gevolgen. Hopelijk hebben we u nu voldoende gewaarschuwd, natuurlijk willen we u niet bang maken. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. En zeg nou zelf, een aangename pedicure hebt u toch zeker zo nu en dan verdiend? Want niet alleen kunnen we uw ingegroeide teennagel snel en vrijwel geheel pijnloos behandelen en u daarnaast controleren op ernstigere aandoeningen, u bent tevens bij ons aan het juiste adres voor onder andere:

  • Het machinaal polijsten en vijlen van uw nagels,
  • Het verwijderen van overtollig eelt,
  • En geniet na afloop van een heerlijke voetmassage waarna we uw voeten insmeren met een prettige voetenbalsem.

Ten slotte willen we u er ook zeker op wijzen dat we veel kleinere voetproblemen kunnen behandelen. Denk bijvoorbeeld aan likdoorns of kloven. Kleine ongemakken die u natuurlijk zo snel mogelijk wilt aanpakken.

Ook voor andere problemen aan uw voeten staan wij voor u klaar

Onze praktijk staat voor u klaar als u een voetprobleem hebt of uw voeten eens lekker in de watten wilt leggen. Daag ons gerust even uit, geen enkel probleem gaan we uit de weg. Als u een ernstige aandoening hebt dan zullen we u naar uw huisarts of het ziekenhuis doorverwijzen maar gelukkig komt dat zelden voor. Wilt u een afspraak inplannen, hebt u vragen over bepaalde behandelmethodes of wilt u iets meer weten over de prijzen? Klim dan in de pen of neem telefonisch contact met ons op. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn