Gebruikte lego vindt u bij Bricksdirect.nl

3 mei 2016

Posted in Nieuws

Bricksdirect - Gebruikte legoBent u op zoek naar een fantastisch leuk verjaardagscadeau, maar schrikt u van de prijzen van het kinderspeelgoed? Neem eens een kijkje op de website Bricksdirect.nl. Deze site staat vol met gebruikte lego. Dat betekent dus ook dat u op voordelige wijze aan gebruikte lego kunt komen. De producten zijn in goede staat en praktisch niet van nieuw te onderscheiden. Deze producten staan garant voor urenlang speelplezier. Zowel meisjes als jongens kunt u hier onwaarschijnlijk blij mee maken. Het is goed om te weten dat er over gebruikte lego geen btw berekend wordt. Natuurlijk wordt het setje (of setjes) van uw keuze verzonden, indien u dit wenst. De volgende opties zijn er mogelijk:

  • nl verzendt uw bestelling met PostNL, TNT post of DPD
  • U kunt uw bestelling bij deze firma ook op afspraak afhalen
  • De firma verzendt uw bestelling binnen één tot vijf dagen na ontvangst van uw betaling
  • nl verpakt bestellingen in gebruikte kartonnen dozen, aangezien dit beter is voor het milieu. Uiteraard zijn de dozen wel van goede kwaliteit

Overigens wordt gebruikte lego niet alleen besteld voor kinderen, want er zijn uiteraard ook vele verzamelaars van dit populaire speelgoed die hier nog steeds eindeloos mee in de weer kunnen zijn. Zij vinden het belangrijk om setjes in handen te krijgen die ze nog niet hebben. Vervolgens bouwen ze het op en gaan ze op zoek naar de volgende uitdaging. Kortom, dit speelgoed is echt voor iedere generatie.

Gebruikte lego dat in goede staat verkeert

Als kind speelde ik vroeger het liefst lekker alleen of samen met mijn broertje. We konden helemaal opgaan in het spelen met bijvoorbeeld Lego. We speelden hier veel mee. Complete zomervakanties hebben we van vroeg in de ochtend tot laat in de avond gespeeld. De ene keer bouwden we een allebei dorp. In dat dorp woonden de legolanders. Een volk dat leuk en aardig met elkaar omging. We hadden allebei ons eigen dorp en de dorpsbewoners gingen bij elkaar op bezoek. Dan gingen ze bij elkaar in de dorpswinkel boodschappen doen of bij elkaar logeren. Op deze momenten wilde ik graag dat ik ook in datzelfde dorp woonde, waar iedereen lief was voor elkaar. In gedachten woonde ik er ook, dus wat dat betreft was het prima. Het dorp stond er misschien een paar weken hooguit. Daarna vonden we het tijd voor een nieuw thema. In die tijd waren we eens bij de Batavia geweest die toen net klaar was met de restauratie. Dat inspireerde ons dan om allebei onze eigen Batavia te gaan bouwen. Alle dorpsbewoners voeren dan over de woeste zeeën en sliepen onder het dek. Daar hadden we slaapplaatsen gebouwd, zodat iedereen mee kon aan boord. De zeilen maakten we van wollen draad en papier. Ieder schip had z’n eigen wapen. Het ideale van zo’n schip, was dat het mee kon op vakantie en naar familie. We namen het dan ook echt mee naar familie en speelden er mee in de auto. In de zomer speelden we ermee in de achtertuin op een kleed. Ideaal wanneer onze ouders ons maanden dat we toch echt frisse lucht op moesten snuiven. Dan verplaatsten we ons verhaal naar buiten. We hadden een grote legobak vol met Lego. Op onze verjaardag vroegen we meestal Lego. We realiseerden ons dat dit speelgoed erg duur was, dus we waren al blij met iets kleins. Een keer kreeg mijn broertje een compleet politiebureau. Ik herinner me nog goed hoe jaloers ik was. Ik wilde dat ook graag. Deze uitspatting was ook eenmalig. Het is niet eerder voor gekomen dat er zoiets groots werd gegeven. In die tijd hadden we nog geen internet en werd dit speelgoed gekocht bij speelgoedwinkels in de buurt. Tegenwoordig is het heel simpel om aan gebruikte lego te komen. Hadden wij in die tijd maar de mogelijkheid gehad om gebruikte lego te kunnen kopen. Dan was onze verzameling minstens twee keer zo groot geweest. Misschien bent u niet op de hoogte van het feit dat u op simpele wijze aan gebruikte lego kunt komen. U kunt gebruikte lego natuurlijk overnemen van familie en vrienden, maar dan is het maar de vraag hoe de gebruikte lego er aan toe is. Gebruikte Lego bestelt u vandaag de dag gewoon via Bricksdirect.nl. Dit is een site die geheel in het teken staat van gebruikte lego. Bent u op deze website terecht gekomen, dan kunt u met eigen ogen zien hoeveel gebruikte lego setjes er eigenlijk te koop zijn.

Kies uit één van de vele thema’s

De gebruikte lego ziet er gewoon als nieuw uit, maar is dus niet nieuw. Dat maakt voor uw kinderen natuurlijk niets uit. Voor uw portemonnee scheelt het veel. Is uw budget niet zo groot of wilt u gewoonweg niet veel geld uit hoeven geven aan dit spul, dan is het een aanrader om gebruikte lego te kopen. Zoals u ziet op de website, kunt u kiezen uit een veelheid aan verschillende thema’s. Het is zeer gemakkelijk om de gebruikte lego te bestellen. Het wijst zich allemaal vanzelf via de website. Bestel bijvoorbeeld een prachtige brandweerwagen van lego. Ideaal voor stoere jongens die hiermee eindeloos kunnen spelen. Welk thema ook favoriet is bij uw kind, u vindt het product van uw keuze altijd op de website. Wilt u informatie inwinnen bij deze firma, maak dan gebruik van de contactgegevens die u vindt op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn