Herstel je natuurlijke look met een haartransplantatie

6 september 2019

Posted in Mens en gezondheid

Als je jong bent, dan heb je een volle bos haar. Maar naarmate je ouder wordt kan je haar dunner worden en kun je zelfs last krijgen van kaalheid. Bij mannen is het vooral de kruin die als eerste te maken krijg met dunner haar. Als dit op je 50ste gebeurt, dan zou je er vrede mee kunnen hebben. Dat hoeft natuurlijk niet, maar je zou jezelf kunnen vertellen dat je je piek reeds voorbij bent, dat je getrouwd bent en kinderen hebt en over niet al te lange tijd (want wat is 15 of 17 jaar in relatie tot een heel mensenleven) met pensioen gaat. Maar als je 20 bent en al te maken krijgt met haarverlies, dan moet je die piek nog bereiken. Het wordt allemaal een stuk lastiger als je geen haar op je hoofd hebt. Het kan zijn dat je een hoofd hebt dat zich leent voor kaalheid, maar als dat niet zo is, dan is een haartransplantatie bij Esteworld zeker een goed idee. Je bent in die eerste 20 of 30 jaar immers gewend geraakt aan een zekere uitstraling en die uitstraling hangt ook zeker samen met je haardos. Als je haar dan opeens dunner begint te worden en helemaal niet meer terug groeit, dan heeft dat uiteraard een impact op hoe je je zelf ziet en hoe anderen jou zien. Dat is niet voor iedereen even prettig en dus is het fijn dat je er iets aan kunt doen. Als je op een dag in de spiegel kijkt en merkt dat je niet meer zo in vorm bent als 10 jaar geleden, dan kun je naar de sportschool gaan en er iets aan doen. Kijk je in de spiegel en zie je dat je haar is verdwenen, dan kun je dus naar een beroep doen op Esteworld en een haartransplantatie ondergaan. De kliniek van Esteworld-haartransplantatie.nl bevindt zich in Turkije. Nu zou je jezelf kunnen afvragen waarom je niet gewoon naar een kliniek in Nederland zou gaan. Ten eerste moet die er maar net zijn. Ten tweede is de kliniek Esteworld verreweg de beste in Europa. Je wilt uiteraard kwaliteit en daarom ga je voor een haartransplantatie alleen in zee met de beste specialisten. Om die reden doe je er dus goed aan om een tripje te plannen naar Turkije. Dat is natuurlijk niet per se een probleem, want je kunt er net zo goed meteen een leuke vakantie aan vast plakken. Je bent er immers toch en zo sla je meteen twee vliegen in 1 klap. Het is echter wel goed om te weten dat de dagen rondom de haartransplantatie ook al als een kleine vakantie aanvoelen.

Kijk op esteworld-haartransplantatie.nl voor informatie over de haartransplantatie 

Uiteraard wil je eerst wat meer weten over de kliniek en de procedure rondom de haartransplantatie. Daarom kun je alvast even een kijkje nemen op de site. Hier vind je meteen ook informatie over: 

  • De behandeling 
  • De kliniek 
  • Ervaringen van anderen 

De voordelen van Esteworld in Turkije 

Als je kiest voor een haartransplantatie in Turkije, dan profiteer je uiteraard van vele voordelen zoals de hoge kwaliteit, de uitstekende nazorg en garantie op het resultaat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn