Wilt u een mindfulness training in Amsterdam volgen?

12 augustus 2019

Posted in Mens en gezondheid

Voor mijn werk moet ik altijd lange dagen maken en dat is mij in de loop der jaren steeds zwaarder gevallen. Het is namelijk zo dat wanneer ik na een lange dag werken weer thuis kom, merk ik dat ik niet echt meer een leuk persoon ben. Ik merkte daarnaast ook dat ik steeds meer pijn had en dat ik mijzelf niet meer in balans voelde. Al deze dingen vond ik heel vervelend omdat ik het idee had dat ik steeds verder aan het wegdrijven was, maar dat ik niet echt wist hoe ik weer bij mezelf kon komen. Ik heb daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om iets aan mijn probleem te gaan doen. Ik heb toen gezien dat een mindfulness training in Amsterdam misschien iets voor mij zou kunnen zijn. Ik ken namelijk veel mensen die een mindfulness training hebben gevolgd en zij hebben daar heel veel aan gehad. Ik wilde echter niet zomaar bij de eerste de beste een mindfulness training in Amsterdam gaan volgen en daarom ben ik gaan kijken waar ik een goede coach zou kunnen vinden. Ik wilde vooral graag meer ontspannen zijn en daarom wilde ik een mindfulness training in Amsterdam volgen bij iemand die verstand van zaken had. Ik heb daarom op het internet gekeken waar ik moest zijn en toen zag ik de site van beyondmindfulness.nl voorbij komen. Deze site wilde ik graag een keer bekijken omdat ik las dat de mensen die hier een mindfulness training in Amsterdam hadden gevolgd, daar heel enthousiast over waren. Ik ben daarom de informatie op deze pagina gaan doornemen en al snel had ik het idee dat ik hier graag een mindfulness training in Amsterdam wilde gaan volgen. Ik heb toen meteen even contact opgenomen met Marc die deze site heeft laten maken en ik kreeg van hem te horen dat ik altijd kon beginnen met de mindfulness training in Amsterdam. Dat was heel prettig om te horen en ik ben daarom ook meteen gaan kijken wanneer ik graag zou willen beginnen. Ik kon al op heel korte termijn beginnen en dat was heel prettig. Hoe sneller ik namelijk aan mijn probleem kon gaan werken, hoe beter dat voor mij zou zijn. 

Deze mindfulness training in Amsterdam was heel erg goed

Ik heb inmiddels de mindfulness training in Amsterdam gevolgd en ik ben heel erg blij dat ik dit gedaan heb. Ik heb heel veel meer over mezelf geleerd en ik ben blij dat ik mij door deze mindfulness training in Amsterdam ook heel veel beter voel. Ik kan daarom deze mindfulness training in Amsterdam ook van harte aanbevelen aan mensen die ook graag meer balans in hun leven willen ervaren. 

Ik ga binnenkort op retraite 

Ik ben zo enthousiast over mijn ervaring met Marc, dat ik binnenkort met hem op retraite ga. Kortom:

  • Ik heb hier een heel goede training mogen ontvangen 
  • Ik voel mij nu heel veel meer in balans 
  • Ik merk dat ik veel meer energie heb 

Kijk ook nog even op beyondmindfulness.nl voor meer informatie over deze praktijk.         

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn