Een skateboard voor mijn neefje kopen

9 juli 2019

Posted in Kinderen en Speelgoed

Een skateboard voor mijn neefje kopenHet zoontje van mijn broer was afgelopen week jarig en ik was uitgenodigd voor zijn verjaardag. Mijn neefje werd 9 jaar oud en ik wilde graag een leuk cadeau voor hem kopen. Ik vind het altijd erg lastig om een leuk cadeautje uit te kiezen, vooral voor kinderen. Kinderen kunnen op het ene moment iets geweldig vinden en een maand later is het kinderachtig. Na lang nadenken besloot ik om voor hem een skateboard te kopen en die had ik gekocht op de website van wheelz4kids. Hij was erg blij met het cadeautje en wilde het direct uitproberen. Mijn broer woont in een stadje in de buurt met zijn vriendin en twee zoontjes. Ik zie mijn broer en zijn gezin niet zo vaak, ongeveer een keer per twee maanden, maar gaan wel altijd bij elkaar langs wanneer er iemand van het gezin jarig is. Ik kan goed opschieten met zijn twee zoontjes en het zijn twee aardige jongetjes. De oudste werd afgelopen week 9 jaar oud en hij nodigde mij uit voor zijn verjaardag. Ik wilde graag een leuk cadeau voor hem kopen, maar wist niet wat hij leuk zou vinden. Ik merk dat jonge kinderen vaak wisselen van wat ze leuk vinden. Er was een moment dat hij Pokemon geweldig vond, maar nu heeft hij het daar nooit meer over. Na lang nadenken, leek het mij leuk om een skateboard voor hem te kopen. De jongens spelen regelmatig buiten en nemen dan vaak een fiets, of skelter mee en ik dacht dat hij dit ook leuk zou vinden. Voor de zekerheid belde ik mijn broer op, om mijn idee aan hem voor te stellen. Gelukkig vond hij een skateboard ook een leuk idee, waarna ik besloot om er eentje te kopen.

Een mooi skateboard bij wheelz4kids gekocht

Online ging ik op zoek naar webshops die een skateboard verkopen en vond veel verschillende winkels, blijkbaar zijn ze nog steeds erg populair. Ik wilde geen goedkope kopen, want die gaan meestal snel stuk. Een van de websites die ik gevonden had was van het bedrijf wheelz4kids. Dit bedrijf is gespecialiseerd in speelgoed op wielen en zij hebben een uitgebreid assortiment. Dit bedrijf heeft een goede score en veel positieve beoordelingen, waardoor ik wist dat dit een goed bedrijf is. Ik vond al snel een mooi skateboard met een leuke print en kon dit artikel voor een goede prijs kopen. De volgende dag zou mijn bestelling al geleverd worden. 

Erg blij met zijn cadeautje

Vorige week gaf ik de skateboard aan mijn neefje en hij was er erg blij mee. Hij was erg enthousiast over het cadeautje en wilde het direct uitproberen. Gelukkig had mijn broer nog een helm en bescherming liggen, zodat hij veilig kon oefenen. Mijn broer belde mij gisteren op, om te vertellen dat hij dagelijks aan het oefenen is en erg blij met de skateboard is. Ik vond wheelz4kids een leuke website en kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in speelgoed op wielen
  • Ze hebben een groot assortiment
  • Dit bedrijf heeft veel goede beoordelingen gekregen
  • Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd
  • Mijn neefje is erg blij met het cadeautje
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn