Mijn eisen voor carnavalskleding

18 oktober 2016

Posted in Nieuws

Eind januari begin ik vaak al na te denken over mijn carnavalskleding van dat jaar. Meestal probeer ik iets te verzinnen waar niemand anders aan gedacht heeft. Het kost me daarom flink wat tijd om een leuk kostuum uit te zoeken. Dit komt niet alleen door de originaliteit van mijn outfit, maar ook door de andere eisen die ik aan mijn carnavalskleding stel. Ik kies namelijk niet zomaar voor een kostuum, ik bekijk eerst goed of dat kostuum echt iets voor mij is. Ik neem de tijd voor het uitzoeken van leuke kleding en ieder jaar krijg ik daar een stortvloed aan complimentjes voor terug. In een poging om andere mensen te helpen, wil ik graag iets vertellen over de eisen die ik hanteer. Hopelijk kunnen jullie dan ook de juiste carnavalskleding uitzoeken voor de juiste situatie. Waar houd ik aantal rekening mee wanneer ik carnavalskleding aanschaf?

  • Thematiek
  • Kwaliteit van het materiaal
  • Accessoires
  • Levertijd

Eerst begin ik na te denken over het thema van dat jaar. Soms laat ik dat afhangen van het feest waar ik naartoe ga, andere jaren kies ik zelf een origineel thema. Natuurlijk laat ik me wel inspireren; ik ga op zoek op internet en bekijk leuke pakken van de afgelopen jaren. De laatste jaren merk ik dat simpele outfits het heel goed doen. Trek laarzen aan en houd een plastic hark vast en plotseling ben je een populaire boer uit boer zoekt vrouw. Doe een kilt aan en draag een fles whisky en binnen mum van tijd ben je een boze Schot op zoek naar rechtvaardigheid. Je hoeft het niet moeilijker te maken dan het is! Het thema van het feest is erg belangrijk en de carnavalskleding bij het maken van je keuze.

Carnavalskleding van degelijke kwaliteit

Naast het thema is ook de kwaliteit van de kleding erg belangrijk. Hier zie ik veel andere mensen de fout ingaan. Men koopt vaak de goedkoopste kleding en eerlijk gezegd lijkt dat in de regel nergens op. Het is amper te zien wie of wat je precies wilt voorstellen. De meeste carnavalskleding is uiteraard niet bepaald van topkwaliteit, maar juist daarom moet je op zoek naar die ene outfit die wel stijlvol is. Wanneer je dat doet, zit je op rozen. Ik zal een groot geheim met je delen: ik koop al mijn carnavalskleding op http://www.feestbazaar.nl/. Op deze site haal je de leukste carnavalskleding tegen zeer scherpe prijzen. De kostuums en outfits zijn van topkwaliteit, zien er leuk uit en gaan lang mee. Je kunt hetzelfde pak met gemak nog een jaar aan als je dat zou willen. Wanneer je rondkijkt op deze site kom je ook in aanraking met allerlei leuke thema’s. Vaak neem ik tegen het eind van het jaar even een kijkje en doe dan allemaal leuke ideeën op. Klik maar eens op bovenstaande link en bezoek de site, ik garandeer je dat je enthousiast zult zijn over het aanbod. Wat ik ook erg prettig vindt aan deze site zijn de uitstekende accessoires.  Deze zijn van topkwaliteit en zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Een goede accessoire kan een outfit helemaal afmaken en ook daarom ben ik enthousiast over de Feestbazaar!

Uitstekende levertijd

In de regel bestel ik mijn carnavalskleding ruim van tevoren, maar ik ken ook mensen die tot het laatste moment wachten. Voor deze mensen is het fijn dat de kostuums snel verstuurd worden, zodat ze nog op tijd aankomen. Bij de Feestbazaar worden artikelen vaak dezelfde dag nog verzonden. Je bestelling is dus binnen 24 uur in huis!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn