Zoekt u nog een kindervakantie? Kies dan voor Overijssel!

15 september 2016

Posted in Nieuws

ponyparkcity - KindervakantieDe zomer staat alweer bijna voor de deur. Hebt u jonge kinderen? Dan wilt u vast en zeker een zogenaamde kindervakantie boeken. Uw kinderen zijn maar liefst 6 weken in de zomer vrij, de zogenaamde zomervakantie. Dan wilt u er vast wel even op uit. Hebt u bijvoorbeeld 2 of 3 weken vrij van uw werk? Boek dan een leuke vakantie in Nederland. We hopen natuurlijk dat u voor een kindervakantie bij ons aanklopt want wij kunnen een kindervakantie voor u opstellen waar u geen spijt van krijgt. Kijkt u maar eens op onze website en laat de foto’s hun werk doen. Onze site staat boordevol redenen waarom u een kindervakantie zou moeten boeken in ponypark Slagharen. We hebben diverse luxe huisjes op ons park zodat u van alle gemakken bent voorzien. Toch is het iets anders dan kamperen want u hebt een dak boven uw hoofd in plaats van tentzeil. Ook hebt u een eigen keuken en sanitaire mogelijkheden zoals een douche en een eigen toilet. Als u op vakantie gaat dan wilt u immers wel op uw gemak zijn. Kies daarom voor een kindervakantie die van dit soort gemakken voorzien is. Wist u dat er op het eigen terrein zelfs een minisupermarkt aanwezig is? We vullen de schappen dagelijks aan, ook in het weekend. Zo hoeft u vrijwel nooit het terrein te verlaten als u bij ons op vakantie bent. Maar onderneemt u tijdens de kindervakantie ook zelf wat activiteiten. Zo kunt u uw kinderen een dagje afzetten in het attractiepark terwijl uzelf Overijssel gaat ontdekken. Durft u dat wel aan? Maakt u maar niet ongerust, uw kinderen worden de hele dag begeleid door onze medewerkers die hen scherp in de gaten houden. Ook is het mogelijk om een pony te huren tijdens de kindervakantie. Sterker nog, als u bij ons een huisje boekt dan krijgt u er automatisch een pony bij die u kunt bezoeken in de grootste megastal van Europa. Elders zijn er niet zoveel pony’s op een plek te vinden op dit continent en we durven wel te beweren dat we zelfs mondiaal de grootste zijn! Uw kinderen kunnen tijdens hun kindervakantie op de pony rijden. Durven ze dat niet? Dan zijn eten geven en de pony kammen ook leuke bezigheden. Uw kinderen kunnen ook hele andere dingen gaan doen. We kunnen ze voor u vermaken maar waarschijnlijk doen ze dat voor het grootste gedeelte van de kindervakantie zelf al. Kinderen staan er om bekend dat ze eenvoudig vrienden maken en dat is in dit ponypark een eenvoudig karweitje. Hier bestaan maar weinig verschillen en komen kinderen graag tot elkaar. Neemt u eens een kijkje op de website en vergeet vooral niet om snel verder te lezen. Dan geven we u nog meer informatie over de te boeken kindervakantie.

Als u hier uw kindervakantie viert dan mag u gratis naar het attractiepark

Hebt u er al een beetje zin in gekregen om naar Slagharen te gaan deze zomer? Kijkt u dan snel op onze website, ponyparkcity.nl want daar vindt u alle actuele nieuwtjes over ons park. We hopen dat het u overtuigd om snel te boeken. Doet u dit wel op tijd zodat u op uw gewenste data een bungalow kunt reserveren. Een groot pluspunt aan deze kindervakantie is dat u geen dief bent van uw eigen portemonnee. Een overnachting is erg goedkoop terwijl de huisjes behoorlijk luxe zijn ingericht. Laten we het zo stellen dat het u aan gemakken niet ontbreekt. Tijdens een kindervakantie hebt u vast geen luxe bad nodig of een grote uitgebreide keuken. U zit toch de hele dag buiten en uw kinderen zijn al helemaal onder de pannen. Het is niet zo dat onze huisjes Spartaans zijn ingericht want u beschikt wel over alle noodzakelijke voorzieningen zoals een eigen keuken, meerdere slaapkamers, toilet en douche. U mag uw eigen barbecue meenemen of er een bij ons huren. Wist u dat er ook vrijwel dagelijks bij mooi weer door ons een barbecue wordt gegeven? Daar mag u gratis aan meedoen. Neem eventueel uw eigen vlees mee. Een andere reden waarom het een erg goedkope kindervakantie kan worden is het feit dat er vele activiteiten zijn voor zowel uw kind als voor uzelf terwijl u daar niets extra voor betaalt! Waar vindt u dat tegenwoordig nog. Zo is het mogelijk om dagelijks gratis naar het nabijgelegen attractiepark te gaan! Stapt u maar op het treintje dat af en aan rijdt.

Hebt u nog vragen aan ons? Bel of e-mail ons dan gerust

Als u nog vragen hebt over deze kindervakantie dan zijn we op diverse manieren te bereiken. Kijkt u maar onder het kopje “contact” en vuur al uw prangende vragen op ons af. Voor uw gemak hebben we de belangrijkste activiteiten op een rijtje gezet:

  • Tijdens een kindervakantie overnacht u in een van onze gezellige bungalows,
  • Uw kinderen krijgen de zorg over een pony. Het staat hen vrij om er ritjes op te maken, het beest te voeren en te verzorgen.
  • Ook kunnen ze zich verkleden als cowboy en indiaan en de leuke familieshows bezoeken.
  • Breng een aantal dagen door in het attractiepark!
  • Of duik in het zwembad, hier op ons terrein tijdens de kindervakantie.

Vergeet u niet om een recensie achter te laten op de site na uw bezoek? Dat waarderen we zeer en we hopen u tevens snel terug te zien!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn