Ook op zoek naar goedkope e liquid?

25 december 2018

Posted in Mens en gezondheid

Ook op zoek naar goedkope e liquid?De elektronische sigaret is steeds meer in opkomst. De elektronische sigaret is een minder schadelijk alternatief voor de gewone sigaretten. Zelf ben ik ook al een tijdje overgestapt op de elektronische sigaret. Naast dat het minder schadelijk voor je is en je het ook gewoon binnen kunt roken, is het ook nog eens een stuk beter voor mijn portemonnee. Sinds ik de goedkope e liquid van Nieuwesigaret.nl gebruik, bespaar ik maandelijks een hoop geld. 

Koop je goedkope e liquid bij Nieuwesigaret.nl 

Een elektronische sigaret is dus eigenlijk een elektronische herbruikbare sigaret. Deze kun je vullen met een e liquid die je dan vervolgens verdampt en rookt. E liquids zijn er in verschillende varianten. Zo heb je e liquids in verschillende smaken, van fruitsmaken tot snoep en frisdrank. Daarnaast heb je ook e liquids die naar echte tabak smaken en daarnaast ook een bepaald gehalte nicotine bevatten. Aanvankelijk gebruikte ik de e liquid met nicotine en tabaksmaak. Dit was voor mij makkelijker omdat ik net was overgestapt op de elektronische sigaret. Ik vond het erg vreemd om een andere smaak te roken dan gewone tabak, daar ik al jarenlang niets anders heb gedaan. Uiteindelijk ben ik wel overgestapt op de smaken zonder nicotine en geniet ik net zoveel van een bosbessen e liquid als van een cola e liquid. Aanvankelijk was ik van gewone sigaretten overgestapt op de elektronische sigaret omdat het minder schadelijk is. Daarnaast verwachtte ik ook goedkoper uit te zin omdat een flesje e liquid minder duur is dan een pakje sigaretten, maar wel langer meegaat. Helaas bleek dat aan het begin helemaal niet zo te zijn. Ik kocht namelijk geen goedkope e liquid, maar een wat duurdere variant die nog niet eens beter is. Een collega van mij raadde mij toen aan om eens te kijken bij Nieuwesigaret.nl. Dit is een webwinkel die goedkope e liquid verkoopt en allerlei toebehoren voor elektronische sigaretten. Je kunt er naast goedkope e liquid ook het volgende aanschaffen: 

  • Flesjes 
  • Nicotine shots 
  • DIY-kitjes 
  • E liquid met pure tabak 

Nadat ik dus ben overgestapt op de goedkope e liquid van Nieuwesigaret, merk ik wel dat ik maandelijks een stuk meer geld overhoud. E liquid hoeft dan ook helemaal niet duur te zijn. De bestanddelen en de smaak zijn toch hetzelfde als de duurdere e liquids bij andere webshops. Mijn goedkope e liquid koop ik overigens erg graag bij Nieuwesigaret.nl. De levering is altijd snel en ze hebben een uitstekende klantenservice. Zo heb ik laatst een flesje met de pakketpost gekregen waarvan de dop eraf was gegaan tijdens het transpost. De e liquid was er helemaal uit gelekt en alles zat helemaal onder. Een kort telefoontje naar de klantenservice had mij gelijk al een nieuw flesje e liquid opgeleverd. Er werd niet moeilijk gedaan en ik kreeg het de volgende dag meteen gratis thuisbezorgd. 

Bestel gemakkelijk bij Nieuwesigaret.nl 

Wanneer je ook op zoek bent naar goedkope e liquid, neem dan de e liquid van Nieuwesigaret.nl. Deze e liquids zijn niet alleen erg goedkoop, maar daarnaast ook nog eens van erg goede kwaliteit. Een flesje gaat lang mee en de smaak is goed. Als je besluit om je goedkope e liquid te bestellen via https://nieuwesigaret.nl/shop/e-liquid-voor-u-op-smaak-gemaakt, dan krijg je je flesjes ook nog eens de volgende dag meteen thuisbezorgd. Dat is natuurlijk erg fijn als je er ineens achter komt dat je flesje leeg is. Ik ben zelf erg tevreden met de goedkope e liquid van Nieuwesigaret.nl. Voor mij in ieder geval geen andere e liquid meer. Deze is namelijk ontzettend goed voor mijn portemonnee. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn