Verwen je haar met de juiste pomade

18 juni 2019

Posted in Mens en gezondheid

Als je je haar in model wilt brengen, dan heb je verschillende mogelijkheden. De resultaten qua uitstraling van al deze verschillende opties kan nog wel eens drastisch verschillen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor pomade van mannenzaak.nl, maar je kunt ook kiezen voor gele, groene of blauwe gel van de Albert Heijn. Als je voor een voorname uitstraling gaat waarbij je indruk maakt op je omgeving, dan dien je er dus ook voornaam uit te zien. Als je een pot gele gel van de supermarkt voor je hebt staan en deze gel in je haar smeert, dan kun je die voorname uitstraling wel vergeten. Je haar verandert vrijwel meteen in natte harde stroken haar en de schedel is ook meteen goed zichtbaar tussen die stroken haar door. Vooral als je haar kort is, dan is deze gel funest voor een propere uitstraling. Daarnaast is het alles behalve goed voor je haar. De gel is vloeibaar en plakkerig als je het aanbrengt. Je kunt je haal stijlen zoals je dit wil, maar je moet het eigenlijk in 1 keer goed doen. De gel maakt het haar zwaar en teveel kneden en stijlen zorgt er al snel voor dat je weinig met je haar kunt beginnen. Daarnaast wordt de gel in het haar snel hard en daarna kun je niks meer met het haar beginnen. Als je een fout maakt moet je je haar opnieuw wassen en van vooraf aan beginnen. De meeste mensen die deze gel gebruiken stijlen het haar echter simpelweg strak achterover en voor dit doel is deze gel uitermate functioneel. Maar als je iets meer wilt met je haar, dan kun je beter een gel van betere kwaliteit gebruiken. Je kunt ook kiezen voor wax of paste. Dit is vaak al een stap in de goeie richting als je een voornaam voorkomen ambieert. Het haar wordt door deze producten niet meteen keihard en blijft handelbaar. Ook is de look van het haar niet meteen zo dat je de schedel door glanzende stroken haar kunt waarnemen. Pomade is ook een optie waar je gebruik van kunt maken. Pomade is een substantie die niet hard wordt in je haar. Dat betekent dat je het haar constant kunt blijven modelleren. Je haar wordt niet hard en droogt niet op in harde stroken haar. Dat is natuurlijk prettig, want daardoor kun je zelf ook met je handen door je haar strijken. Het geeft een vele natuurlijkere uitstraling en dat zorgt meteen ook voor een voornaam uiterlijk. 

Waar kan ik terecht voor goede pomade?

Maar in de supermarkt vind je vaak vooral de gele of blauwe potten met gel. Dus als je pomade wilt kopen, dan moet je iets verder kijken dan de plaatselijke supermarkt. Ironisch genoeg hoef je daarvoor je huis niet te verlaten. Dus hoewel je verder kijkt, hoef je fysiek niet verder te reizen dan je eigen voordeur. Via mannenzaak.nl kun je namelijk heel makkelijk online de juiste pomade kopen. 

Andere producten die je kunt bestellen bij mannenzaak.nl

Als het gaat om producten voor echte mannen ben je bij mannenzaak.nl uiteraard aan het juiste adres. Zo kun je hier naast pomade onder andere terecht voor: 

  • Baardolie
  • Scheerartikelen
  • gezichtscrème 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn