Zweefmolen huren bij Moonen

19 april 2019

Posted in Kinderen en Speelgoed

Zweefmolen huren bij MoonenOp zoek naar een zweefmolen voor een evenement? Bij Moonen attractie.com/specials/draaimolens kunt u een zweefmolen huren zodat uw feest een groot succes wordt. Bezorg uw kinderen een onbezorgde dag met een zweefmolen uit ons assortiment.

Waarom een zweefmolen huren?

Zoekt u iets speciaals om een feest of evenement net een beetje leuker te maken? Dan bent u bij Moonen aan het goede adres. Bij Moonen kunt u een zweefmolen huren in verschillende groottes en tegen verschillende prijzen. De zweefmolens zijn in een modern jasje gestoken maar met behoudt van nostalgie. Bij een zweefmolen komt net wat meer actie kijken dan bij een gewone draaimolen. Precies goed voor de echte durfal.

Soorten zweefmolens

De zweefmolens in ons assortiment zijn voor verschillende leeftijden geschikt. Daarnaast worden al onze draai- en zweefmolens elk jaar gecontroleerd door een onafhankelijke instantie om zo de veiligheidsstatus te garanderen. Wij beschikken over twee soorten:

  • Zweefmolen, mini (tot 8 jaar)
  • Zweefmolen, op aanhanger (tot 12 jaar)

Bij een zweefmolen huren ontvangt u 15% afhaalkorting.

Zweefmolen, mini

De mini zweefmolen is voor kinderen tot 8 jaar. Deze vrolijk beschilderde zweefmolen met het thema circus is geschikt voor de allerkleinsten. De attractie bestaat uit 6 stoeltjes zodat alle kinderen aan bod komen. De zweefmolen beschikt over een bedieningskast zodat de duur en de rotatiesnelheid zelf bepaald kan worden. Alle kinderen kunnen dus genieten van een geweldige attractie. Bij het bouwpakket zitten witte hekjes om ruimte rondom de attractie te creëren en een instructiehandboek zodat het pakket makkelijk in elkaar te zetten is. De zweefmolen is te huur voor €393,25 inclusief btw. Het gewicht van de zweefmolen is 250kg.

Zweefmolen, op aanhanger

De zweefmolen op aanhanger is een echte blikvanger op een evenement. Deze attractie is een stuk groter dan de mini zweefmolen en heeft plaats voor 8 kinderen. Deze zweefmolen is voor kinderen tot 12 jaar. De zweefmolen bestaat uit allerlei kleuren zodat het een aantrekkelijke attractie voor kinderen wordt. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven. Net zoals de mini zweefmolen bestaat ook deze attractie uit een bedieningskast waarmee de duur en de rotatiesnelheid zelf bepaald kan worden. Doordat de zweefmolen op een aanhanger staat is de attractie makkelijk vervoerbaar. De zweefmolen is te huur voor €484 inclusief btw. Het gewicht van de zweefmolen is 1600kg.

Moonen attractieverhuur

Wij hebben het grootste assortiment attracties in Nederland en België. Erg geschikt om dus een zweefmolen te huren. Dus wilt u een mobiele zweefmolen? Of bent u aan het kijken naar de mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor het huren van een zweefmolen. Gegarandeerd plezier voor alle kinderen op het evenement. Alle zweefmolens voldoen aan de strenge Europese veiligheidseisen zodat we de veiligheid van uw kinderen kunnen waarborgen. Wij hanteren verschillende afhaal- en bezorgopties:

  • De zweefmolen wordt afgehaald en u ontvangt 15% afhaalkorting
  • De zweefmolen wordt door ons bezorgd en opgehaald
  • De zweefmolen wordt door ons bezorgd, op- en afgebouwd en opgehaald
  • De zweefmolen wordt volledig door ons verzorgd. Dit betekend bezorgen en ophalen, op- en afbouwen maar ook het besturen van de attractie tijdens het evenement.

Neem contact met ons op om de bovengenoemde opties te bespreken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn