Vindt de site voor goedkoop hondenvoer

23 augustus 2017

Posted in Nieuws

We leven in een periode in de geschiedenis waar dieren steeds meer gewaardeerd worden. Velen hebben bijvoorbeeld een huisdier en een groot percentage kiest voor een hond. En dat is ook niet zo vreemd want dit dier houdt van mensen. Het is een trouw dier waar u jarenlang ongetwijfeld veel plezier mee gaat beleven. Dan moet u er natuurlijk wel goed voor zorgen. En dat kan enkel door hondenvoer te kopen dat bij uw hond past. Want hondenvoer is eerder een verzamelnaam dan een enkel product. Wij van tinki.nl vinden dat iedere huisdiereigenaar zich goed moet inlezen voordat ze aan een huisdier beginnen. En van al deze huisdieren is het nemen van een hond naast misschien het nemen van een kat de grootste verantwoordelijkheid. Een cavia of vis hoeft u immers niet uit te laten, vergt weinig schoonmaakonderhoud en kunt u altijd hetzelfde type voer geven. Maar dat is in het geval van de hond natuurlijk niet zo. Hondenvoer komt daarin in diverse soorten en verpakkingen. Wij hebben de goedkoopste webwinkels van uw favoriete hondenvoer op een rijtje gezet en we houden u daar actueel van op de hoogte. Neem dus eens een kijkje voordat u uw zakken hondenvoer bij uw vaste dierenwinkel in de fysieke buitenwereld haalt. En ook al koopt u dit voer al jarenlang online via een betrouwbare webwinkel, het kan natuurlijk maar zo zijn dat u het elders veel goedkoper kunt bestellen. En zeg nu zelf, u bent toch zeker niet een dief van de portemonnee?

Koop hondenvoer met een hoog percentage aan gezonde voedingsstoffen

Hondenvoer kopen is dus nog een hele klus, zeker als u een onervaren hondeneigenaar bent. U kunt daarom in onze blogs en E-book dat u gratis kunt inzien alles vinden over hondenvoer dat bij uw hond past. Waar het grofweg op gebaseerd wordt:

  • De leeftijd van uw hond,
  • De hoeveelheid voedsel dat u uw hond dagelijks moet geven,
  • De grootte van uw hond en daarbij kan ras ook nog eens een rol spelen,
  • Of u speciale hondenvoer zoekt omdat uw hond een probleem heeft. Denk aan voer zonder granen, glutenvrije voeding of complete voeding,

Daarnaast hebben we naast het dagelijkse hondenvoer ook hondensnacks en voedingssupplementen verzameld. In totaal vindt u op dit moment meer dan 40.000 verschillende opties, en dat is enkel onder de categorie “hondenvoer”. En van al deze producten hebben we de goedkoopste online aanbieder gezocht uit meer dan 35 verschillende Nederlanders webshops! Nadat u hebt gevonden wat u zocht kunt u direct doorklikken naar de desbetreffende site om daar uw online bestelling af te ronden. Wist u trouwens dat we u niet enkel de goedkoopste aanbieder geven, maar alle aanbieders van deze specifieke producten inclusief prijs en totaalprijs? Het kan namelijk het geval zijn dat de verkoopprijs goedkoper is, maar dat u nog wel verzendkosten betaalt terwijl dit bij een andere webwinkel niet het geval is.

Hebt u hier nog vragen over? Onze klantenservice staat voor u klaar

Dankzij onze verzamelsite kunt u snel de goedkoopste en/of snelste webwinkel vinden voor hondenvoeding, accessoires en ga zo maar door. Vergeet u trouwens niet om te overwegen om een hondenverzekering af te sluiten? Er zijn op dit moment 5 grote spelers met meer dan 20 verschillende verzekeringen die u kunt afsluiten. Natuurlijk kunt u deze verzekeringen allemaal bekijken en vergelijken bij Tinki. Hebt u hier nog vragen over? Stel uw vragen dan via de online chat of via onze sociale media. Met Facebook, Twitter en Instagram houden we u graag op de hoogte over het laatste nieuws, tips en producten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn