Wat u moet weten over teststrips diabetes

14 december 2018

Posted in Mens en gezondheid

Wat u moet weten over teststrips diabetesHoe graag u het misschien ook zou willen doen zonder de pijn en aanwezigheid van bloed, het controleren van uw bloedsuikerspiegel is cruciaal voor het beheersen van uw diabetes. Als het ongecontroleerd blijft, kan het tot chronische diabetes leiden met een aantal ernstige levensbedreigende complicaties zoals hartaandoeningen, beroerten, blindheid en amputatie van ledematen. Als u geld probeert te sparen door de teststrips voor diabetes over te slaan, moet u denken aan de gevolgen wanneer uw diabetes een complicatie veroorzaakt die veel duurdere medicatie en behandeling vereist. Teststrips voor diabetes spelen ook een cruciale rol bij het verstrekken van uw gegevens aan uw arts, om uw medicatie aan te passen en om uw diabetessymptomen onder controle te houden. Zonder de hulp van deze kleine teststrips voor diabetes kan het leven met diabetes nog chaotischer zijn dan het al is. Dus als u echt geld wilt besparen, weet dan hoe u uw teststrips voor diabetes effectief kunt gebruiken om verspilling te voorkomen en zorg voor gezonde eetgewoonten. Maar hoe werken deze teststrips? Waar kunt u de beste deal krijgen voor deze teststrips? Hoe de teststrips voor diabetes werken leest u hieronder. De beste deal verkrijgt u ongetwijfeld bij DiabetesVoordeel. Het veelzijdige aanbod met zelfs een eigen huismerk dat conform is met de ISO nauwkeurigheidseisen, vindt u hier www.diabetesvoordeel.nl/teststrips. Enkele merken uit het assortiment:

  • Accu-chek Performa
  • LifeScan One Touch
  • Diatesse Xper
  • Bayer Contour TS

Hoe werken teststrips diabetes?

Hoewel er veel verschillende merken teststrips voor diabetes op de markt zijn die elk hun eigen technologie en ontwerp hebben, functioneren ze fundamenteel allemaal op dezelfde manier. Een teststrip voor diabetes bestaat eigenlijk uit verschillende lagen die elk een eigen functie hebben. In wezen dient de bovenste laag als een mini-spons om uw bloedmonster op te nemen. De middelste lagen dienen als een filter om het bloedmonster naar het reactiecentrum te kanaliseren. De volgende laag bevat drie basisonderdelen: het enzym dat reageert met de bloedglucose, een bemiddelaar die de elektronen versnelt langs het circuit van de strip, zodat een nauwkeurige meting kan plaatsvinden voordat de reactie verdwijnt, en een mengsel van chemicaliën die stabiliseren en de enzym- en mediatorchemicaliën. Aan de onderkant zit de met goud en palladium beklede schakeling die de reactie-elektronen naar de meter overbrengen voor analyse. Dus wanneer u uw bloedmonster op de gekleurde vlek laat vallen aan het uiteinde van de strip, triggert uw bloed het in werking zetten van een snel proces. Te beginnen met het bloed dat wordt opgezogen door de absorberende laag, gefilterd wordt in de nauwe kamer door geïnduceerde capillaire werking en vervolgens op de onderste laag terechtkomt waar een elektrochemische reactie optreedt om een ​​elektrische stroom te creëren. Dit signaal reist vervolgens door het circuit naar de meter, waar een computerchip de stroom omzet in een numerieke waarde.

Verdien wat geld terug

Zoals eerder vermeld, worden goud en palladium gebruikt om de circuits in de teststrips te maken. Dus als u echt wat geld terug wilt verdienen, kunt u uw gebruikte of verlopen teststrips voor diabetes verkopen op eBay. Het is duidelijk dat de opbrengst lager zal zijn dan het verkopen van goud en palladium. Maar als je wat extra vrije tijd hebt en een nieuwe hobby zoekt, kunt u leren om de edelmetalen zelf te extraheren. Van zodra u een goede hoeveelheid goud en palladium hebt verzameld, kunt u het verkopen tegen een hogere prijs. En als je echt voor het extreme gaat, maak dan sieraden of een kunstwerk uit het edelmetaal. Afhankelijk van je creativiteit kunt u nog meer geld verdienen met uw eigen juwelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn