Transformeer jezelf met vortexhealing

13 december 2018

Posted in Mens en gezondheid

Vortexhealing is een krachtige, energetische helende therapie die enkel werkt met goddelijk licht en bewustzijn. De meeste helende kunsten die werken met het goddelijke, gebruiken goddelijke energie (ook goddelijk licht genoemd) maar hebben geen toegang tot het goddelijke bewustzijn. Hoewel Goddelijke energie pure helende energie is, transformeert het Goddelijk bewustzijn de wortels van het menselijk bewustzijn. Wanneer Goddelijk bewustzijn echt toegankelijk is, fungeert het ook als een onafhankelijke intelligentie. Het weet precies waar de wortels van jouw problemen worden vastgehouden en gaat daar direct naartoe om ze te transformeren. Vortexhealing werkt met zowel Goddelijke energie als Goddelijk bewustzijn, en maakt beide toegankelijk. Tevens helpt vortexhealing jou spiritueel te ontwaken. Mensen ondergaan een vortexhealing om hun gezondheid te ondersteunen of om aan hun emotionele problemen te werken, maar er zijn ook anderen die aangetrokken worden vanwege de ontwakingsmogelijkheden die inherent zijn aan deze goddelijke helende kunst. Deze vorm van healing in een notendop:

  • Maakt gebruik van de transformerende kracht van Goddelijke energie en bewustzijn.
  • Geeft je de ervaring van grenzeloze vrijheid, de essentie van het leven zelf.

Wat maakt vortexhealing zo uniek?

Wat deze vorm van therapie zo uniek maakt, is dat het niet alleen jouw lichaam herstelt, maar ook de realiteit om je heen, door te werken met Goddelijk bewustzijn. Het menselijk lichaam bestaat uit twee energiewebben: enerzijds het vitale web, ook wel het levensweb genoemd, dat de blauwdruk voor het gemanifesteerde universum vasthoudt en manifesteert. Anderzijds is er het Goddelijke web, dat Goddelijke intentie voor het leven bevat en het vitale web voedt. Vortexlicht wordt tegelijkertijd vanuit het vitale web en het Goddelijke web in de vitale baan van het lichaam gevoerd. Het enorme volume aan licht dat op deze manier in het systeem wordt gebracht, is echt verbazingwekkend. Het gebruik van structuren in vortexhealing is eindeloos. Structuren kunnen zelfs worden gebruikt om het geluid van een menselijke stem te verbeteren. Bij openbare demonstraties, als er een zanger of zangeres in het publiek aanwezig is die bereid is om deel te nemen, za lhem of haar gevraagd worden om een klein stukje te zingen. Nadat een structuur in de stembanden is geplaatst (wat ongeveer 20 seconden duurt), zal hem of haar gevraagd worden om opnieuw te zingen. De schok op de gezichten van de mensen wanneer ze het verschil in de stem horen, zegt genoeg over hoe magisch deze vorm van therapie is. 

Zelf ervaren

De potentiĆ«le helende kracht van vortexhealing is duidelijk zichtbaar wanneer deze op een muziekinstrument wordt toegepast. Het geluid van het instrument verandert opmerkelijk – in minder dan een minuut is het rijker, harmonischer en drukt het meer gevoel uit! Dit wordt ook vermeld in alle artikelen over deze helende kunst. Welke andere healing heeft de diepte of kracht om genezing diep genoeg te overbruggen om dit soort verandering in een fysiek object te manifesteren? Er moet echter op worden gewezen dat Vortexhealing zo krachtig is, omdat het wordt aangedreven door het Goddelijk bewustzijn. Hierdoor kan het enkel voor positieve doeleinden worden gebruikt. Daarom heeft deze vorm van healing ook altijd een positief effect op de persoon die ermee behandeld wordt. Als je bijvoorbeeld lijdt aan astma, angst, de ziekte van Crohn of als je je middenin een burnout zit en te maken hebt met een flinke portie stress, dan kan een behandeling jou absoluut helpen. Of je nu in Goddelijk bewustzijn of magie gelooft of niet, het maakt niet echt uit. Het gaat erom dat vortexhealing werkt. Probeer een sessie bij Shaanti Healing, gespecialiseerd en gecertificeerd in vortexhealing. Contacteer hen vrijblijvend via de pagina www.energetische-healing.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn